ги има овие модели или па се слични незнам во продавница во Струмица, најди ги на фб Palma Baci Strumica
Mariz ти си злато, фала ти за страницата, прекрасни се моделите, шо барам до Србија Знаеш ли како им се движат цените?
Jas ja imam brevi marathon znaci zakon letna kolicka! Sega za maleckoto si zemav chicco liteway. Prekrasni se dvete. Od ovie sto gi gledam kaj tebe bi ti ja preporacala chicco liteway. Ja cekav 3 meseci poso insistirav da e crvena i denes konecno stigna. cenata im e okolu 7-8000.
Фала за препораките, изборот падна на chicco liteway, се надевам ќе ја искористат. Инаку ако некој др размислува за истата имаа некој попуст во енци менци и со попустот излегува 7000
ние си а зедовме пред една недела вака ми изгледа добра практична доста опции има лесна е и од други што а земале имам добри работи слушнато и транспортерот ми е нај топ што и се монтира на неа и торбата со неа е добра средна е на големина ама ќе брка раб мислам за ситници .. е сега остана уште бебушка да пристигне и да а испробаме битно ние а монтираме пред време
фала мила вака низ дома низ соби преку прагчиња добра е ама се познава лесна и тешка количка оваа лесно движи све и забораив ти спомнам доле корпата за ствари и е голема баш мн корисна .. можи да се оди во шопинг со неа
Aко некого го интересира, се јавив во Палма Баци - Струмица да прашам за цена на количките, во зависност од дезенот, 2 во 1 - почнуваат од 20.800 мкд + транспортер 4.000 мкд, кој сега им е на попуст и е 3.000 мкд, па до 24.500 мкд за 2 во 1; додека тие со еко кожа се нешто поскапи, а транспортерот е иста цена мислам. За гаранција искрено не прашав, не ми текна, може има, но девојката не ми спомна по телефон. Ги немаат сите модели и немаат транспортери за сите, но може да се искомбинира од друга. Поради цената и далечината, сеуште навивам за Bebetto Torino Murano, бидејќи според мене има поубави дезени и поради повратокот на ПДВ-то, со што излегува потполно иста цена, плус има 2 години гаранција и резервни делови за истата. Едвај чекам да почнам да купувам
нема да згрешите оваа што е беж со отворено зелено .. се мислевме измеѓу оваа и чисто крем и таа е убава мн ..
и мене ми се допадна lorelli s500 после доста разгледување, се мислам да ја купам неделава. Претпоставувам дека вие штом сте ја земале сте се распрашале, ме мисли алуминиумскиот рам кога е во седечка положба...дали кога ќе потпораснат дечињава (здравје) им пречи на ноџињата, кога им висат дали се удираат?
@Stara @stevemila еве ја девојчиња, истиот модел е само во различна боја и малку материјалот се разликува помеѓу посветлата и потемната
Дали сивата е abc turbo 4? Ако да од која продавница и цена? И дали ја има 3 во 1 ? Бидејќи и мене многу ми се допаѓа тој модел, и на живо сум ја видела преубава е.
Моделот е abc design avito јас конкретно прашав за темно сивата таа многу ми се допдна, без ништо дополнително само количка ми рекоа дека кошта 10790 денари, не знам дали ја продаваат 3 во 1, можно е оди прашај инаку ја има во baby center во Аеродром во зградата одма десно од Capitol Преубаво изгледа во живо, со алуминиумска структура лесна е за склопување за во кола, силиконски тркала кои можеш да ги извдиш... ептен е квалитетна
Топ избор за Абц имам чиста 10ка, пофалби за квалитет имам од познаничка. Многу е убава и оваа, јас ке си ја земам Abc design viper 4s turbo, крем или сива... зашто рачките се пуштаат ехееее многу Дури до Бг ке одам за неа хахаха многу и фрлив мерак џабе гледам други ( си собирам пари од кога останав трудна )...