Има многу интересни во Cosatto по ова што гледам. Баш ќе одам да погледам иако соленки на цени ми личат
Твојов избор е топ. И оваа за мене што си ја одбрала, ама јас сакам уште појаки бои и по можност да е во комбинација со светло сиво. Многу сакам нели
https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-jump-soft-yellow-nio Ти најдов ама во Бугарија е.
Бев таму мила, на dada paradiso имаат само и некоја mimi, немаат ваква како што јас сакам. Сепак фала ти
Благодарам на инфо. Ги додадов па ќе пратам ситуација. Денес ќе одам да видам и во живо како изгледаат и перформансите да им ги видам. Инаку @eli25 за Kiddo најмногу се мислам заради тежината. Од другите колички нема количка под 10кг, а овие се околу 7-7,5 кг. Инаку има слична што ми се допаѓа во Baby Blu, ама 15кг. Сега ќе ги видам и овие на Cosatto што ќе кажат.
Baram letna kolichka ama visoka vo rachkite. 180 sum i site mi se niski kako zgrbaena sum. Iskustva so nekoja zgodna povisoka vo rachki?
Леле најискрен совет гледај таа најлесната да ја земеш,колку се зезнав со гломазна количка убава на изглед,со овој памет би ја избрала најлесната,најкомпактната и наједноставната Ништо чудно да купам нова. (Мојата е Лорели Аурора)
Купив убава летна висока, лесна за возење и се... ама немав среќа со неа, ми се скрши на незгодно место. Free on, sport. Гледав на Бугарска страна има летни на кои и се пуштаат рачките, незнам искрено каде има и кај нас такви, јас не најдов кога барав... Еве на Cosatto на летни им се пуштаат, читам дека има кај нас некаде вакви колички... па може да се разгледа таму, малку се поскапи само..
Јас сакав нова количка да зимам, голема.. имам chicco trio sprint и ич не ја сакам дека е мала, ниска, ја шутирам и згрбавена шетам. Сега некако ми се засвиѓаа овие чим рачките им се пуштаат, таман овој период др година бебчето ке биде 6,7м, таман за во летна количка. А зимата можам со старата да ја истерам бидејки имам корпа, зимска покривка... ептен се убави и мм ги бендиса
И ние се подновивме. Сакав некоја полесна количка, а полесна од оваа не најдов. Плус има попуст 15% на сите производи во Локо Кроко Ѓорче и ни излезе супер попуст. Од 17000 на околу 14500.
Бев вчера во Cosatto, и стварно се џиџани, ама ги немаат сите шари. Сега чекале нова пратка и два во едно, со зимски прекривки и торба рекоа околу 38000 илјади дека ке бидат, некоја промотивна понуда (инаку само количката била таа цена, а транспортерот посебно се купувал). Малку соленки се со цената.