Лански модел е може затоа ја гледаш. Затоа се избрзавме и ние, да не ја снема, а од новите на kiddo не ми се допаѓаат боите. Оваа е и лесна и по боја најмногу по мој вкус. Една од ретките што нема црно на неа.
@Ano ептен убава количката. Мислам загледав на излог во сити мол слична во бејби блу. Ептен ми фати око.
Знам за која зборуваш. Ти си ја гледала таа на lorelli. Убава е и таа, само малку потешка беше. Ианку со цена слични беа. Мислам дека истата марка ја донеле сега и во locco crocko и ме збуни што имаше прилично разлика во цена.
@SophiaBella истата ја меркав и јас ,но во живо не ми се допадна ич ,некако мн гломазна ми е. Сега се мислам меѓу овие 2 , но прво во живо да ги видам
Kiddо cruze и јас ја бендисвав многу, ама гледам секој втор во градот ја има, па ми се згнаси да ти кажам право. Затоа се решив да барам друга. Оваа некако и поквалитетна и постабилна ми се виде, и типска ми е ептен, а за гломазна е поголмазна од Kiddo, ама не е нешто прегломазна. И јас не сакам многу гломазни.
@SophiaBella е да во право си и кај нас ја има многу . Скоро ги гледав и тие на cybex , но мн солени цени 43 000 само количка и плус 10 000 транспортер . Многу ми е некако ,а се заљубив во количката , еве ја
Ako si za kolichka normalna toplo ja preporachuvam Maxi Cosi Loola Jas ovaa ja imam samo bordo http://www.pushchairexpert.com/library/news/Maxi-Cosi/dorel_500_image2.jpg Strashno dobra kolichka posebno za nekoja kako mene 180 plus lesno sklopliva - chador sistem , malku mesto vo bagazhnik. e sega baram letna za po plazi zs mi e zhal ovaa da ja dreckam po plazhi neshto eftinko za krshenje
За сите вас, препорака и од мене, гледајте да е лесна, едноставна за управување и склопување, да може да ја собира во гепек. Јас лично сум задоволна од количката што ја користиме, прво со поголемиот, сега и малово, Мираж на Грако. Топло ги препорачувам.
Ова е брендот ако сакаш да си разгледаш. во таа минт боја имаа неколку модили. Генерално многу слични и мислам дека околу 18-19 илјади беа. http://lorelli.eu/en-bg/
Ако ти е љубов да си ја купиш. Јас така ја меркав таа на PegPerego и си отидов со Солун да си ја купам. Ич не зажалив зашто има се што ми треба и сега не чувствувам потреба за летна количка. Се мислам самода купам една ефтина да ја маткам по аеродроми сега кога ќе летаме со бебуш. Инаку од мене совет гледајте количката да има место за да закачите торба за бебе и плус да има голема корпа. Двете ви се битни зашто со бебе/дете имате милион работи за тегнење со вас. И нормално гледајте да може лесно да се управува количката. Ако не можете лесно да ја возите брзо ќе ви се скрши филмот.
@kukla21 quinny се многу добар и квалитетен бренд. Не се споредува со Лорели и ним сличните, има огромна разлика во квалитет. Да си ја земеш quinny