Јас ја купив втората количка ,се распрашував пред да ја земам и многу луѓе ми ја пофалија ми рекоа дека биле презадоволни од нејзе ,лесно се склопува не е гломазна чадор систем е и плус за 20 000 добиваш три во едно количка транспортер и корпа за спиење (плус додатоци како торба ,каиши некој за во кола кабаница за ветар и дожд ) ,е сега јас кога ја земав имаше акција добив и гратис козметика на чико во вредност од 2000ден ...јас ти препорачувам да си ја земеш нема да згрешиш.
Енцименци во Ситимол. Само ако си висока не е за тебе јас ја имам, може си читала ама живци извадив дека ептен ми е ниска... Инаку супер квалитетна е, јас иако не ја сакам сеуште ја користам чат пат, а синко одамна е 16+ кг нема ништо скршено, скинато на неа... кога ке ја склопиш сама може да стои, ја собира во секоја кола..
Ние ја земавме од енцименци ке си извадиш и клуб картичка и ќе си собираш поени со секој купен производ за бебушка па на крај можеш да добиеш нешто гратис со поените
Мами а да ве прашам , во кој месец купивте количка? Ние денеска ја гледавме на kiddo cruze 3 во 1 кремавата со златна рачка не бендиса, намалена е од 26.000 на 20.900 до недела. Па се мислиме мм вика до јуни да почекаме па и поскапа да ја земеме. Сакам да видам и на чико, и тој гледаше чиполино 3 во 1 нина, убава и практична личи, околу 400 евра во бг тука ја нема.
Што мислите за оваа количка? Попустот е баш баш https://nama.mk/proizvod/detska-kol...BY&utm_medium=CPC&utm_campaign=CONV-BABYtop10
@eli25 и јас тоа се мислам . Некако уште не ми се купува . Неможам да се опуштам. Да помине бар 7 месец ќе почнам да купувам .
Јас мислам да си го фатиш попустот. Дали сега, дали за еден месец исто е, а ќе заштедиш некој денар. Јас нашава ја купив 2 месеца пред термин, имаше убава понуда, заштедив 3000 денари и плус добив гратис летна количка.
Ние летната од џамбо ја купивме, за 3000, за да ни се најде за патување. Има опција за спиење, 3 позиции, лесно се склопува, супер е. Ама за низ град си ја возам Graco evo, оти си ја обожавам, многу е добра. Летната ја купивме за по одмори, патувања и сл, за да биде склопувањето како чадор, да ја собира в кола сосе куфери
Ја има и тука во Alf kids во прилеп сите од чиполино и секоја недела има колички на акција и праќаат по карго и јас баш ги гледав тој модел
Мислам ја имам коментирано ама гледам многу мами ја гледаат таа количка па да го кажам своето мислење.Киддо крузот ја имаме црно белата.Можеби на изглед мами меѓутоа ние од транспортерот сме и те како незадоволни.Премногу е длабок споредете во истата продавница друг модел и ќе приметите.Кога ќе го ставев детето одвај го вадев.Кога прашав зошто е така ми рекоа па ставете си ќебенце под детето.За 24 000 не очекувам ќебе да му потурам.Многу е мал просторот под количката а ќе ви е потребен.Корпата топ и последниот дел е супер.Торбицата е без прегради па некако нефункционална Али мање битно.Стварно на изглед е шмекерска па и јака цврста изгледа.и да доста често ја има особено пријателите од Косово.Се изнапишав
Ние ја купивме Lorelli S-300. Неколку пати веќе се возевме и искрено презадоволна сум. Многу е лесна за управување и комотна за бебе/дете ( внатрешен дел е доста широк ). Транспортер имавме купено и само количка ни требаше.Многу се мислевме за која количка да ја купиме, пријателите секој од различен бренд што има не советуваа многу пари за количка да не даваме. После долго размислување ја земавме оваа и не погрешивме