Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Ова ми излезе на фб
    Детски играчки Пи Ки

На TutiFuti и Adeline им се допаѓа ова.
  2. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Некако многу ниска ми делува, не знам во живо каква е

На Belabelinakinder му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Сите колички во пи ки се кинески на али експрес ги има затоа се ефтини види на Alf kids на чиполино се и на фреон и лорети и сите им се убави

4. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    И на мојата лорели пишува мејд ин чајна. Тешко нешто некинеско на пазар...

На Belabelinakinder му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Да така е ама овие некако ми се чудни многу се ефтини а на чиполино и фреон сите што имат се задоволни јас не би купила од нив а на изглед стварно се убави

6. didush

didush Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    294
    12_1747.jpg Женски и ние се подновивме после цел месец гкедање и мислење дали е скапа или не и колку пари би дале за количка. Ја зедовме чиполино етро баш оваа боја со зелено и бело и многу е убава уште да се роди бебушот и да ја тестираме. Иначе ја зедовме од пластичарска 16000, на друго место беше 19000. после видов на интернет во алф кидс дека е 15000 ама не е страсна разлика. пресреќна сум :) baby_stroller_chipolino_etro_fuchsia_trio.jpg

На stevemila, Capricorn Taurus, karibian и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.100
    Допаѓања:
    21.788
    Има избор на пластичарска? Баш се мислев дали да одам. Како се движат цените?

8. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Преубава е и јас бев загреана за ова само плавата со здравје да си ја користите ја зема без транспортер

9. didush

didush Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    294
    па зависи од моделот. грако во сити мол што беше 18000 овде беше 16000.друга чиполино во алф кидс што беше 15000 овде беше 11500. има и многу кинески модели и во една продавница имаше мн убави корејски, со амиртизери со сите функции со транспортер со се. ама не ни се купуваше непозната марка а најскапата беше 13000

да да без транспортер ја зедов зошто веќе имаме а и така се прави корпа па ке се шири бебушот да не го стискам во транспортерот кога шетаме. транспортерот беше +2000 ден

Последна измена од модератор: 30 мај 2017
    На Belabelinakinder и Цвет88 им се допаѓа ова.
  10. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Епа ефтино 3500 се во други градови транспортер за таа количка а има страна на фб

11. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.100
    Допаѓања:
    21.788
    Бевме денес на пластичарска и ништо немаше, по мој вкус. Со транспортер само кинески и по 1-2 модели. И освен оние ко со корпа и со огромни тркала задни, а мене нит ми се свиѓаат нит ми одговараат. Само во една продавница ја најдов таа што ми се свигаше на чиполино, ама не се знаело понатаму дали ќе им ги носат бла бла...друго све крш, па и уште испокршени и прљави. Креветчињата се ок за цената 9000 со фиоки душек(не го бива ама ај) со механизам за лулање. Ете така...ме фати топлото и нервозата.

12. pepapa

pepapa Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    1.128
    Допаѓања:
    909
    Најдете ги алф центар од Прилеп на фб и Либерта они се главни увозници за чиполино и имаат многу голем избор а цените им се поевтини од Скопје.
    Пракаат по брза пошта низ цела Мк

Нашата е чиполино комбинирана и зимска и летна, чадор систем,мн лесна за возење 7.000 ден ми стигна од Неготино до дома

Последна измена од модератор: 30 мај 2017
    На MiAmor и Цвет88 им се допаѓа ова.
  13. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Еве нови и ефтини во либерта бебе центар 18.000 се надевам дека нема да се купат сите кога ке купувам ;)

Прикачени фајлови:

На Ano и barby им се допаѓа ова.
  14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.944
    Допаѓања:
    123.520
    Викендов гледавме колички. Имате во Крш oд Cam 3 во 1, на акција 22.000. Мене ми се виде солидна и цврста штета што немаат избор на бои. Во Chicco ги гледавме и урбан и трио спринт. Урбанот ми е многу убава на лик ама кога ја пробавме некако тешка ми беше. 2во1 е околу 22000 со транспортер доаѓа 27000 или 30000 зависи од транспортерот. Трио спринт ми се допадна, секојдневна, класика. Едина маана се рачките како да не се наместени убаво, разлабавени и баш искоментирав на продавачката рече тоа е така оти се местеле на различни позиции. Исто нема подесување на висина. На акција е 18.000. И бевме и до Штип да ги видиме на чиполино. Тие што ни се допаѓаа едната беше 32.000 другата 25.000 чинам. Nina i fusion. Лесни се, елегантни, и некако поцврсти од тое на chicco што баш ме изненади. Ако се одлучиме за нив , во Бугарија се за 7,8000 поевтини , конкретно овие модели. Сега за сега води оваа chipolino fusion. Само не ми се допаѓа што задните тркала се поголеми од предните. image.jpeg И kiddo cruze ми е убава, единствено корпата доле многу е мала.

На ada21, mariz, Ano и 4 други им се допаѓа ова.
  15. RedRevolution

RedRevolution Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    3.454
    Само да ве известам, онаа количка што мислев да ја купувам од Србија ја има во МК - Либерта бебе центар - Неготино, они се увозници на Bebetto и Kunret за Македонија сосема случајно налетав на нивната страна на ФБ, за цени не сум прашала, планирам да се јавам покасно, па ќе ве известам.

Повелете линк: https://www.facebook.com/pg/LibertaBebe/about/?ref=page_internal

На Belabelinakinder и Seduction им се допаѓа ова.
  16. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Баш интересни колички има - ми фатија окце :)

На RedRevolution му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    @eli25 Не се на сите колички задните тркала поголеми? :wasntme: Мене оваа што си ја постирала ептен ми се допаѓа. И на мојата тркалата се поголеми задни.
    И малце офф @kukla21 Леле кукле ама ме израдува твојот аватар:inlove: И да ти кажам така и си мислев. Бтв нашите принцези точно година разлика:)

На eli25 и kukla21 им се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.944
    Допаѓања:
    123.520
    @BirMelek шознам, на chicco не беа. Затоа овие ми упаднаа во очи изглеа.

19. RedRevolution

RedRevolution Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    3.454
    Да се надоврзам на претходниот мој коментар, се јавив, цените се потполно исти како во Србија, можете да ги погледнете овде, и ги има скоро па сите модели, освен еден или два се на се. :inlove::clap::l:
    http://www.kolicazabebe.rs/bebetto-kolica-za-bebe

ПС: кажете ми што мислите, кога е време да се купи, не можам да чекам :lol::inlove:

На kukla21 и Belabelinakinder им се допаѓа ова.
  20. Belabelinakinder

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311

Прикачени фајлови:

На RedRevolution му/ѝ се допаѓа ова.