@mariz ја видовме кремот. Убава е и таа, лесна. Има подесување и за рачките за тебе Ова од дуќанот сликано ама не се гледа баш.
Точно, цената е многу примамлива, ние ја гледавме, убава е, ама ме интерсира дали е лесна за управување, да не е некоја гломазна
Е тоа мамичка не знам затоа и јас се нервирам кога ке барам по продавници ги нема да ги видиш туку само на интернет да ги видиш и нарачаш
Да јас ја имам с500 Презадоволна сум. Лесна е што е најбитно. За парите топ максимум искористен беше транспортерот, сега веќе другиот дел
Колку што јас ги гледав, гломазни не се, ама се дупло потешки од kiddo. Ако не се лажам беа од 12-15кг, зависи кој модел. Инаку вака не делуваа тешки за управување.
Задоволни И јас ја има s500 11месеци скоро ја користиме и сум задоволна кога би купувала повторно оваа би ја зела топ е и со разумна цена
Јас веќе купив количка. Исто како тебе не ми се пропушташе беше на акција, а плус и единствена по мој вкус (нема ништо црно на неа).
@Belabelinakinder знам дека има во струмица , убави се многу на изглед и квалитетни личат , ме интересираше искуство дали некој ја користи
Во либерта бебе центар има слични на нив и по убави се 27.000 3во 1 Доста биле тешки само имам слушнато