https://www.facebook.com/euroalbabc/ Тука приметив ги има abc design, убави квалитетни колички со германско производство.. Има една abc design avito, ја видов и во живо големка беше, а лесна ептен... а и солидна цена имаше тој модел, тука е на попуст па 9000 и нешто...
Јас бев денес да ги видам конечно дада парадисо , искрено до сега најубава што сум ја видела . Цврста е квалитетна , убава на изглед , со се комплет, а цената е солидна . Изборот падна на неа , веќе не гледам други Само ќе почекам уште 2,3 недели па ќе ја купам , се си мислам рано е Вие кога купивте ,ќе купувате ?
@ada21 и ние само се туфкаме кога да купиме. И незнаеме што. Јас се вљубив во една на cosatto и сецето не ми сака друга 1000 евра со транспортер. Ај постирај која е таа што ја сакаш.
Лелее 1000 евра јас се откажав од cybex, некако ептен мн е , а може и да не ја користиме толку. Еве ја таа што ја сакам
@eli25 не те тагнав во предходното мислење за тебе беа сликите да видиш расеана сум нешто , сега приметив @Luna91 ехее ти стигна 9ти месец ? Која недела си ? Каква зедовте ? Може си постирала И јас сум сега крај на 7ми па се мислев да го почнам 8ми и да ја купам
@Luna91 така така , точно 2 недели сме разлика , блиску сме . Честитки за количката , со здравје и среќа да си ја користите наскоро
Ние малце подранивме, земавме чиполино бејби макс лео, на попуст од Штип.. Ме бендисуваа многу Т4 и Гала, али со оглед на тоа дека кога најмногу ќе треба да и се искористи функционалноста на количката, ние ќе сме дома сред зима, па и не ми се фрлаа вишок пари, за нешто што ќе го користам грубо кажано околу 6 месеци надвор од дома.. како и да е, еве ја:
Хммм за поголеми тркала искрено предноста е огромна, со големи тркала секој ден заспан бебуш го качувам по 7 скалички до дома и не се буди, кај мали тркала немаш таква амортизација. Мене на Чико количките не ме бендисуваат ради тоа, тркалцата им се толку мали и толку запнуваат по нашиве улици дупки до дупки, абе налет. На нашата (Фри он) задните се пумпаат и мене искрено симнување качување тротоари, скалила, ми е песна, досега ниеднаш не сум подигнала количка во раце, се си ја влечам на задните тркала и тоа товарена за машала. Задни тркала на пумпање и поголеми се само предност, мана не баш.
Мене па естетски ми се поубави со поголеми тркала, овие малите, особено дуплите од кожа ме вадат, многу ми се неубави и на изглед и на квалитет. Ама за вкусови не се дискутира.
Ќе замолам за искуство од тие мајки сто имаат Грако Ево. Како ви се има погодено? Вака ја гледам многу е лесна и убаво изработена