Грако е квалитет. Ние ја имаме и јас сум презадоволна. Многу е лесна за управување, а и на тежина е лесна (со бебуш во неа ја кревам во раце и носам по скали), транспортерот е удобен, бебуш не прави проблеми за возење, оздола има голема корпа... сё нај,нај за Грако!
Здраво, Јас сеуште не сум се заангажирала сериозно за купување количка, 27 недела броиме денес,...кога бев во citymall на шетање ѕирнав во 2 -3 продавници горе и потоа на фб, што според соcharlibaby. Така што овие совети тука што ги давате ќе ги земам во предвид кога ќе одлучувам при купување. Едно ми беше кажано од една продавачка во citymall, да се внимава на 3 работи при купување на колички: да иде лесна и практична за возење, лесно за да се затвора и да ти ја собира во кола.
Се што треба ти кажала. Ама внимавај и на тоа да не е претесна, особено ако не планираш да земеш во брзо време летна, пример јас уште годинава и зимото планирам да ја користам оваа, следно лето ќе ја пензионирам и ќе купам летна. На јатрва ми количката Кидо ми е некако многу тесна и нема простор за дете асално да седне, рачунај покрупно дете таму тесно ќе му е, внучко е ситно, ама на синко му е тесно.
@orhideea ептен е убава . Кажи речи исти модел со таа ние што ја избравме на дада парадисо само марките се различни . Колку ја зедовте и од каде?
https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-roxy-iris-nio-2017 Од овде 3во 1 Ќе кажам само количкиве не се исти на слика и во живо. Имав друг модел одбрано ама оваа беше најголема и најудобна. 935 лева.
Со здравје да си ја возите А како мислиш не се исти?? И мене еден модел од истата страница мн. ми се допаѓа..
Мислам на материјал и големина. Сигурно ги знаеш сите колички си ги гледала. Мене ми се допаѓаа многу ROAN ама корпата за новородено е многу плитка, не се лесни за управување и материјалот не беше убав, а на слика изгледаше поубава од оваја и поголема. На оваа баш и е длабока корпата, и полесна е за управување и тркалата се поубави. Корпата што е долу под количката и таа другата се дупло поголеми од на ROAN. И друга работа на страницава им пишува за сите модели дека им се Налични што значи дека ги имаат што не е така. Во двата дуќани во Софија немаја изложено цели колички како одма да ја купиш и да ја видиш на лице место. Се му е во магацини, треба капар да даиш па да ти ја донесат, и нема одма да ја донесат туку по ден два. Значи да тргнеш од МК за да купиш количка нема да си ја земеш истиот ден.
@mssuniquee @kukla21 има во bebehome ,mima e марката и е најскапа од сите модели . Околу 73000 основен модел плус корпа плус транспортер . Отвори ја има на сајтот. http://www.bebehome.mk/mima-xari-aluminum-/-argento-2во-1 2 во 1 била се извинувам
И ние имаме грако.само пофални зборови.ни да крцне ни да мрдне.синко овие година дена секој ден у неа.дење дури спие во неа.јас имам 2во 1.корпа не земавме а и боље само пари фрлање.се мести во 0 положба и со пеленчиња одздола за уште помеко да биде.транспортерот сега ни е седиште за во кола.убаво се прицврстува.да си ја купиш ич да не се размислуваш.
Ама било тешко да се одбере Грако Ево денес ја гледавме 3 во 1. Леле ама е лесна, само 6,5 кг. Изгледаше квалитетно, а и на фин попуст е. Ме двоуми само бојата. Корпата е супер голема. Нема торба и не се подесуваа рачките.
Какво подесување на рачка сакаш? Јас подесување не користам иако имам Торба ќе си купиш преубави и префенси има, јас дури и не ја сакам оваа од количкава. Посебно на чиполино торбите прекрасни се. Ама плус пари е па и попустот е тука да. Бојата и мене не ми се допаѓа, не сум за крем количка. Не знам сепак во живо како личи.
Eli nema da pogresis za ovaa kolicka, jas sum epten zadovolna. Jas pa bas ovaa boja ja sakav ama bese 3000 den. poskapa od crvenata i poradi toa ne ja zemavme. Za 14 600 ja kupivme crvenata 2vo1 so gratis letna kolicka Prime bebe koja inaku kosta okolu 3000 den. Epten dobra zdelka napraviv togas. Ja poracav preku Kiddo Struga na FB, mozes da poglednes tamu kolku e. Isto gi ima i vo BabyBlu vo City mall da si sporedis za cena.