Ние ја зедовме шарената, намалена беше на 18 000. И мене истите работи ме нервираат. Нема торба, нема транспортер. Потешка е, ама како шо гледам за возење не е тешка. Плус е поквалитетна и во материјалот и во стабилност во споредба со торнадото шо планирав јас да ја земаме. Супер изгледа, мм многу беше запнат за неа па му попуштив и ја зедовме дури беше на попуст.
@SophiaBella многу е убава. Тешка е да, ама изгледа цврста. Мислам ќе нема гајле. А купивте и транспортер?
Засега немаме земено, не знам ни дали ќе земаме. Ни понудија на користење блиски колку да се употреби како седиште за в кола, а за на количка првите 6 месеци нема да ми треба, ќе ја користиме корпата за бебето. Некако не ми се даваат пари толку. Или ќе купам седиште за в кола шо е од 0+, наместо од 6+. Немаме одлучено.
Мој совет е да си земеш транспортер (купи или позајми), зашто од голема корист е првите месеци. Бар мене ептен ми се најде, најлесно е во транспортер за на контроли и сл, наместо во голема корпа..
Ние ја купивме таа, преубава е. Во живо е многу поубава отколку на слика. Квалитет екстра, ќе видиме бебчо што ќе "каже"
На маж ми многу му се свиѓаше вашата количка ја гледавме во сити мол. Он многу навиваше за нејзе пред се заради лесното склопување што не зафаќа ич простор. Јас пак бев за таа на лорели и синоќа ја купивме. Зафаќа многу простор дома ама тоа е. Се надевам ќе не служи.
Да супер беше, широка и голема како за мои деца (високи) јас ја ја сакам светлата варијанта.. уште сме во преговори за количка, незнам на старава што да и правам 3 во 1 е... а ич не ја сакам... сега во мисла сум да терам зимово со неа, а пролет да земам убава летна (но ако најдам висока).
Не, ама многу се мислиме со маж ми. Пред некое време на работа видов рандом една жена со истата количка и ја застанав да ја прашам Ми кажа дека е ептен задоволна од количката и дека лесна била за управување.
Јас не знам дали моево дете ќе биде високо ако е на татко му, да како и да е количката е многу комфорна рачките се подесуваат, тркалата се силиконски... Нашиов ќе се роди во август некаде, ќе ја користиме и сега ама таму од март, април мислам повеќе
Синоќа отидовме со мм ај го убедив урбан да ја земеме, се изнервира тешка била за монтирање па доплата за адаптери , доплата за торба , и некако кај ножињата кога ќе седи многу беше згужван тој дел не беше рамен и си отидовме Ја возев низ цел дуќан мн е лесна за возење. За тоа и мм се сложи дека е цврста и лесна за маневрирање. Ќе пробам пак, ако не бива тоа е . Веќе не можам да гледам ми тежи стомакот , едвај издржав
Мами каде може да се најде додаток за количка за да може поголемото дете да стои на количката? Да не е на чико, нешто поефтина варијанта.
Моја роднина ја има истата да лесна е си има простор се но и има мана една тие од страните железата зафаќаат голем простор и кога ќе се склопи количката мислам дека зазема мн простор за во кола пример и онака дома кај ќе ја чуваш, јас ја иам обичната торнадо зелена-тиркизна што е позадоволна сум од нејзе него ли од ево.
Какви се тие абц? Маж ми ги гледа, мн. евтини , којзнае колку се квалитетни.... Еуроалба ги продаваат јас таква продавница не видов во сити мол
Prodavnicata e baby centar odma do baby blu od tamu vcera jas go zemav krevetceto a vsusnost proizvodie i firmata e euroalba
https://blog.abc-design.de/en/general/test-winner-avito/ Германски бренд. Квалитетот е многу добар еве линк конкретно моделот ние што го земавме е награден за квалитет во повеќе категории...
Имаат цена од-до, но мислам дека сите се доста квалитетни Мене ми се свиѓа abc design viper 4S, ама таа е 40 илјади а Авито беше во BabyBlu 9 и нешто на попуст, ја видов во живо ептен е лесна, а висока.. покривот доста се спушта, убави тркала имаше... мислам за цената беше топ. Јас тука ги гледав: www.bambino.bg