Ние кога баравме количка бевме и до Штип , во Андреј компани има само колички на Чиполино, ама цените беа исти како на Мегастор, а колку што ми текнува и во Локо Кроко беа тука некаде, така да ако одиш само за количка не се исплати.
Оооо па да не се мкнам за џабе Локо Кроко има само тука кај нас во К.Вода така? На друго место нема?Јас мислев повеќе избор да не има?
I jas go primetiv toa deka sedisteto e malku potesko no kako i da e ubavo e sto slusnav iskustvo od nekoj sto ja koristi...a iskreno jas sum zaljubena vo korpata prekrasna mie me potseka na onie kolicki od porano so mnogu golemi trkala so sem.....
Не мила Илинден е после Хиподром Кога одиш накај Трубарево пред пругата вртиш лево и само право има тука знаци 100 посто ке се снајдеш Локо кроко се наоѓа кај ново Средно Училиште и Спортската Сала едит: Ако веќе одиш накај Илинден подоле од Локо Кроко имаш МyMarket во него се наоѓа и Тiara baby center. Можеш и таму да видиш дали ќе најдеш нешто Еве линк од ФБ http://www.facebook.com/pages/Tiara-bab ... 04?fref=ts Ние нашата количка ја купивме од ЛокоКроко и сум презадоволна
Сакаме да ја нарачаме оваа количка па ме интересира дали некој знае дали седиштето за во кола мора да има дополнителни каиши или подлога за да се врзува или може да се врзува на тие во кола? http://www.bimbomarket.it/bg/en/trio-enjoy-fun-sea-green-P21212.htm#
одиш во нов одговор, а таму долу имаш прикачи фајл, кликни на него и одберија сликата инаку ние денес си купивме количка од бертони just 4 kids 2012 combi, ја зедовме 6500 ден, инаку овај модел го имаше и другарками и сестрами и се задоволни има торба и прекривка
И јас ја имам истата само друга боја, кафеаво со тиркиз е, само што јас ја земав 75 евра со прекривка и торба, ја прошетавме до сега 3 пати кога беше убаво времето и засега супер е па натака ќе покаже како ќе биде.
и јас ја сакав таа боја ама беше продадена ама и ова е уба, ние утре се надевме ке биде убаво времето како денес даја прошетаме, еххех
Љубичица само да ти кажам дека супер избор си направила и за сите што ке купат ваков модел на количка нема да погрешат мн е функционална, јас погоре пишав мојата беше мн гломазна а во исто време со другарка ми кога ги возевме шмизлите мали таа имаше баш како оваа што е на сликата и бебушка уживаше во неа плус беше полесна од мајата количка како за склопување така и за возење , со здравје да си ја користите и бацки до Алексеј
http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big3/13735.jpg Не знам како со сликата не ми иде Ама еве вака се гледа со ликн Кажете ми има ли некој искуство со ваква количка?
Чиполино лумина ли е? ако е таа јас сакав да ја земам, убава алуминиумска само транспортер од лумина е многу тежок. поззз
Chipolino Lumina Chipolino Perfecta Чиполино Перфекта јас имав во план да ја земам , многу ми се допаѓаше , но пак не сакав да земам поскапа количка од 10000 А количкиве ми се слични , незнам што е разликата само
И јас да ти кажам не знам ама некако ми се засвиѓа дека и повисочка а ние сме високи,не дека имам одвишок пари ама гледав да е постабилна да си ја искорисѕам и неа и се друго и за 2 дете. Ќе разгледам ако не ќе си ја земам мислам дека нема да згрешам.
Да , па и да ти кажам ако јас пак би земала количка пак би зела од Чиполино , навистина се квалитетни и не се скапи , и ние имаме од Чиполино количка и веке 2 години ја возиме , супер е