Оваа боја ја земавме. Само количка редовна цена и беше 10790 мкд, после дадоа некој попуст и беше околу 9300 мкд. Не знам дали уште трае попустот
Не купивме. Си купивме седиште за во кола од 0+ а ако ни треба плус транспортер ни понуди сестра му на мм ќе ни даде имале два
Конечно купивме урбан чико и црн транспортер чико. Во чико доплати ова, доплати она , ѓавол и пол Ете ја нашата
18000 e намалена сега количката, го купивме поевтиниот транспортер 3980 од 5300 намален плус 400 ден подлога за него, значи 22.400. Адаптерот за транспортер е 2600 не го купивме сега зошто ниту е намален ниту ни е зорт Ќе видиме понатаму.
Сега е намалена на 8600 ако нкој сака да искористи. Маж ми само вика ти викав за оваа не зафаќаше простор ама бидна.
[="Ano, post: 3466934, member: 114217"]Да немав купено жолтата сигурно ќе беше мој избор[/QUOTE] И јас сега се мислам што да правам
Не му ја мисли оваа понуда ти е топ,како не беше јас кога барав,количкава со транспортерот мислам околу 20000 беше
Osven vo Liberta Negotino da ne znae nekoj kaj bi mozele da najdeme Bebetto kolicki? Tamu se 3vo1 po 29.000mkd a najdov na fb bebetto baby shop na bitpazar ama mi pisaa deka samo na chipolino drzele kolicki iako se vikaat bebetto. Sakav bas da sporedam ceni, moze co bugarija se poeftini ili vo grcija so povratotot na ddv. Ama ne znam kaj da baram, videl nekoj nekade na drugo mesto?
Се мислиш заради моделот или за боја?[/QUOTE] За моделот во живо не е толку убава напред како коцка е и плус без транспортер е а ова со се е
Штом не си 100% сигурна имаш време да размислиш иако цената на оваа и е супер. Дури и да докупиш транспортер ќе ти дојде поевтино од многу други колички.
За моделот во живо не е толку убава напред како коцка е и плус без транспортер е а ова со се е[/QUOTE] Не земај ако не ти е по ќеф. Почекај стално има промоции и попусти.