Не земај ако не ти е по ќеф. Почекај стално има промоции и попусти.[/QUOTE] Да на изглед вопшто не е убава ке почекам ама како што иде времето се потешко ми е
Конечно и ние си купивме количка Ми се исполни желбата ја купивме Bass Soft Grey Powder - Roan од бугарката стр. што ја има на Фб Бебешки магазин слнчице. Предопредување за некој ако бил или е заинтересиран за оваа количка !!! Количката ја има и на страницата на енци менци. На описот и на сликата е ставен моделот на Bass Soft ROAN и дадениот опис е за таа количка, со САС систем итн итн.. но во продавницата им е стар модел без тие САС системи... a и количката не е Bass Soft ROAN туку Bass ROAN. Тоа дури ни во прадавницата не беа свесни или така се правеа дека не знаат дека не е ист моделот со описот и сликата. Истото е и на профилот на Charli Baby.. дури и на кутијата им пишува Bass Soft а внатре е Bass моделот!
@Seduction преубава е со среќа да си се возите . Моделот е сличен со нашата . Колку ја зедовте ? Транспортер нема ли?
@ada21 Фала мила, сите со здравје да си ги возиме бебчињата и да уживаат во количките што им ги купиле мама и тато Иначе нема транспортер, 2 во 1 е 920 лева или ни кажаа 472€ Транспортер нахнадно може да се купи и мислам дека беше 168 лева. Ние транспортерче ќе си наследиме така да не зедовме.
Цикламата, јака? Уф мн. е убава за девојче Ние земавме од тоа што се нудеше на попустот новата-moonlight. Иначе овие Енци менци (нека не прочитаат )скржави низаедни! На толку пари па и картичката за поeни ни ја наплатиле 50 ден.! Срамота место да те привлечат , да ти подарат нешто барем од 100 ден. тие се наплаќаат.
Мене количката од кај нив купена, утка направиле и аш поени од неа.. а највеќе нели носи, дека највеќе пари. И тоа приметив кога бевме да купуваме шишенца нови веќе 8,9м купена количката.. прашав колку поени имаме и кога кажа... абе викам зашто толку малку? И испадна не ја стаиле количката, а јас веќе фискалната ја фрлив и никако не можеа да ми стават поени за неа..
Исто и јас малку се изнервирав и за ташна што не одеше гратис ај да ја земам,плус кога ми рече 2800 ми се стемни а не е ништо посебно и не ја земав и сега барам ташна ама никако да бендисам некоја.Инаку да циклама јака,ја земавме ние кога беше првиот попуст во април тогаш имаше само циклама и зелена и
@mariz a sto e fintata so kartickata? Ne ni prasav. @Elenche87 torbata ne vredi ni 800 ne 2800,mn.e malecka. Nie i podloga za transporter plativme 450den. Adapterite-2600;sekade se do 1000 den.
Фала мила Се договоривме да ни ја достават до Петрич бидејки ни е најблиску и денес мм одите да ја земе. Доставата од Софија до Петрич е на нивна сметка Мм на граница се направил луд кога го прашале дали има нешто да пријави кажал не и оп кога отвориле багажник што да видат 2 кутии Кажал па нели до 350 евра можам да пренесам, му побарале фискална , кажал дека нема и му кажале да ги части сок и сладолед Имал среќа
Излегов вчера да видам што има низ продавниците во Сити мол од мерак и се разочарав. Мојата количка ја нема повеќе во Бебе конфорт - веќе не носат Quinny.
Баш ми е жал. Ајде може ги има кај соседиве, па ќе направите прошетка и шопинг. Ако не ќе си најдеш поубава
Devojki ima strana online i moze se da se naraca na nea jas sum prezadovolna so se sto sum naracala. Pred edna godina naracam kolucka sto vo mk se duplo poskapi jas ja plati 180eur a dole e nekade nad 400 eur bese poklon za zolva mi mozam da vi pustam link od stranata