Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    @nora_st od strumica , napisi na fb palma baci dada paradiso . Sega ovaa nedela ke imat i novi modeli objaveni im se

На stevemila му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eli.karameli

eli.karameli Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    2.019
    Допаѓања:
    5.534
    За сите оние кои уште немаат земено количка а ви е во план, да ви кажам во Енци Менци добиле нови многу убави модели на Cangaroo i некои италијански.Јас конкретно оваа ја бендисав. Гледам ги купуваат Cangaroo и генерално се задоволни. Screenshot_2017-07-28-08-34-24.png

На Capricorn Taurus му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.797
    Прв пат го гледам ово чудо, го има на самата количка или се купува како додаток?
    Јас си ја искористив количката највеќе за Конта и Лети, Матео демек голем беше веќе и неќеше да седи во количка после 2 години, секаде одеше, само ако ни заспиеше во раце па да го ставиме во количка.

4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.349
    Допаѓања:
    286.134
    Екстра се докупува. Еднаш видов едно, прикачена на една количка, ама не знам колку е практично и дали детето би се чуствувале удобно. Мене ми е најголемата да не ја фати љубомора оти двете други во количка а она мора да оди, па да се чуствува отфрлено...

5. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Стрина ми има купено таков додаток ама без седиште уште пред 5 години за малиот да стои дури ја бутка малата во количка.Кога го качувавме се плашеше дека ќе падне дека мораше да се држи за рачките и малиот се заморуваше така стегнат стоеше и проблем и беше на стрина ми кога требаше да го качи на тротоар.Таа што е со седење мислам дека би ти била практична и он да си седне :)

На stevemila и danichap им се допаѓа ова.
  6. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.893
    Допаѓања:
    7.626
    Има ли искуство некоја со Cybex? Уште не сум почнала со шетање да разгледам и други, ама оваа некако ептен ми се засвиѓа.

7. nora_st

nora_st Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2017
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    13
    Што мислите за Chipolino Etro, има ли некој искуство? Дали е стабилна, амортизацијата како е и дали има пластични или гумени тркалца? Имаме транспортер/седиште за во кола што ни го дадоа па затоа гледам посебно само количка што се прави и корпа за новороденче и оваа ми личи ок за цената.

8. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Јас сакав таква да земам ама во живо не ме бендиса како коцка е а сега е поефтина јас кога гледав беше 15.000 само количката

https://moebebe.com/catalogsearch/result/?q=bass So на ова страна се ефтини кој може да појди во бугарија

Последна измена од модератор: 7 август 2017
    На stevemila и Seduction им се допаѓа ова.
  9. Seduction

Seduction Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    10.055
    Јас ја купив нашата количка од таму , модел Roan Bass Soft 470€. Не мора да се оди до Софија може да ти ја донесат до Петрич и од таму да си ја подигнеш.

На eli25, stevemila, pile30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    375
    Дали знаете каде можам да најдам адаптер за транспортер за чиполино пуки или пеголини плеј? Ми ја дадоа количката со транспортер но без адаптерот и не можам никако да го искористам транспортерот освен за во кола :@

11. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.051
    Допаѓања:
    26.311
    Прашај во алф кидц пиши им тие се застапници за чиполино

12. GFlower

GFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    240
    Мајки јас тука се информирав за количка а и се пофалив дека ја купив lorelli s500. Толку од пофалбите, да дадам update после нецели 2 месеца користење...корпата крцка, ако го ставиш бебуш погоре се навалува со главчето удоле и обратно ако го ставиш подолу а не дај боже некој да потпре рака на рамот на корпата. Кочницата не беше споена убаво и не се откочуваше се додека мм не ја отвори и спои од ново. Едно тркало тропка. Задоволна сум од лесното управување и транспортерот... Ете така, чисто да знаете :?:

13. karibian

karibian Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.246
    Допаѓања:
    3.423
    Лелее и јас иста купив (facepalm)

14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.938
    Допаѓања:
    123.515
    Како и за се друго, нема правило. Како ќе се погоди така.

На karibian и GFlower им се допаѓа ова.
  15. GFlower

GFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    240
    Искрено се надевам ќе ти се погоди подобра од мојата. Дури и она етикетчето на ташната е сошиено обратно. (facepalm) Јас искрено имам ставено детско јорганче свиткано и здиплена крпа испод јорганчето (кај главчето) за да не се навалува. А кога ја купив ми изгледаше супер цврсто.
    Инаку настрешницата и е супер, долу собира се што ти треба...друго пофално за жал немам што да кажам. А и сите коментираат колку е убава и мислат дека е којзнае колку скапа а мене ми е гајле зашто ме нервира :?:

На karibian и eli25 им се допаѓа ова.
  16. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.938
    Допаѓања:
    123.515
    Да им рекламираш?

17. GFlower

GFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    240
    помислив ама не знам како ќе објаснам дека од самиот почеток е ваква...па се откажав од идеата. Да не ме разберете погрешно, не е дека е нефункционална ама мене ме нервира идеата дека на нова количка што сум ја бирала внимателно има потреба да додавам работи за да бидам сигурна дека му е удобно на бебушот.

18. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    И јас ја купив ја видов во сити мол и многу ми се свиѓа сега за сега го користиме транспортерот некогаш таму спие бебе му се погоди за возење уште не сме ја пробале ке почекаме уште некој ден да наполни 40 дена па ке видиме вака за добра ми стои.

Последна измена од модератор: 7 август 2017
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.938
    Допаѓања:
    123.515
    Имаш причина. Сепак не се малку пари. Кажи им дека сега почнала, шознам ....

20. nora_st

nora_st Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2017
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    13
    А некој да ја има Кунерт Силвер од Либерта Неготино да сподели искуство?

На Ambra20 му/ѝ се допаѓа ова.