@nora_st od strumica , napisi na fb palma baci dada paradiso . Sega ovaa nedela ke imat i novi modeli objaveni im se
За сите оние кои уште немаат земено количка а ви е во план, да ви кажам во Енци Менци добиле нови многу убави модели на Cangaroo i некои италијански.Јас конкретно оваа ја бендисав. Гледам ги купуваат Cangaroo и генерално се задоволни.
Прв пат го гледам ово чудо, го има на самата количка или се купува како додаток? Јас си ја искористив количката највеќе за Конта и Лети, Матео демек голем беше веќе и неќеше да седи во количка после 2 години, секаде одеше, само ако ни заспиеше во раце па да го ставиме во количка.
Екстра се докупува. Еднаш видов едно, прикачена на една количка, ама не знам колку е практично и дали детето би се чуствувале удобно. Мене ми е најголемата да не ја фати љубомора оти двете други во количка а она мора да оди, па да се чуствува отфрлено...
Стрина ми има купено таков додаток ама без седиште уште пред 5 години за малиот да стои дури ја бутка малата во количка.Кога го качувавме се плашеше дека ќе падне дека мораше да се држи за рачките и малиот се заморуваше така стегнат стоеше и проблем и беше на стрина ми кога требаше да го качи на тротоар.Таа што е со седење мислам дека би ти била практична и он да си седне
Има ли искуство некоја со Cybex? Уште не сум почнала со шетање да разгледам и други, ама оваа некако ептен ми се засвиѓа.
Што мислите за Chipolino Etro, има ли некој искуство? Дали е стабилна, амортизацијата како е и дали има пластични или гумени тркалца? Имаме транспортер/седиште за во кола што ни го дадоа па затоа гледам посебно само количка што се прави и корпа за новороденче и оваа ми личи ок за цената.
Јас сакав таква да земам ама во живо не ме бендиса како коцка е а сега е поефтина јас кога гледав беше 15.000 само количката https://moebebe.com/catalogsearch/result/?q=bass So на ова страна се ефтини кој може да појди во бугарија
Јас ја купив нашата количка од таму , модел Roan Bass Soft 470€. Не мора да се оди до Софија може да ти ја донесат до Петрич и од таму да си ја подигнеш.
Дали знаете каде можам да најдам адаптер за транспортер за чиполино пуки или пеголини плеј? Ми ја дадоа количката со транспортер но без адаптерот и не можам никако да го искористам транспортерот освен за во кола
Мајки јас тука се информирав за количка а и се пофалив дека ја купив lorelli s500. Толку од пофалбите, да дадам update после нецели 2 месеца користење...корпата крцка, ако го ставиш бебуш погоре се навалува со главчето удоле и обратно ако го ставиш подолу а не дај боже некој да потпре рака на рамот на корпата. Кочницата не беше споена убаво и не се откочуваше се додека мм не ја отвори и спои од ново. Едно тркало тропка. Задоволна сум од лесното управување и транспортерот... Ете така, чисто да знаете
Искрено се надевам ќе ти се погоди подобра од мојата. Дури и она етикетчето на ташната е сошиено обратно. Јас искрено имам ставено детско јорганче свиткано и здиплена крпа испод јорганчето (кај главчето) за да не се навалува. А кога ја купив ми изгледаше супер цврсто. Инаку настрешницата и е супер, долу собира се што ти треба...друго пофално за жал немам што да кажам. А и сите коментираат колку е убава и мислат дека е којзнае колку скапа а мене ми е гајле зашто ме нервира
помислив ама не знам како ќе објаснам дека од самиот почеток е ваква...па се откажав од идеата. Да не ме разберете погрешно, не е дека е нефункционална ама мене ме нервира идеата дека на нова количка што сум ја бирала внимателно има потреба да додавам работи за да бидам сигурна дека му е удобно на бебушот.
И јас ја купив ја видов во сити мол и многу ми се свиѓа сега за сега го користиме транспортерот некогаш таму спие бебе му се погоди за возење уште не сме ја пробале ке почекаме уште некој ден да наполни 40 дена па ке видиме вака за добра ми стои.