Прво кај нив прашав... одело комплет со количка и транспортер а како дел не... свашта бре а да ти се скрши дел ке треба скроз на ново комплет да купиш цццццц
И јас имам од таму количка купено 3 во 1 моделот е roxy nio 2017 небесно плава боја, ептен е убава, и е лесна за управување иако на изглед изгледа гломазна. Ја имам постирано поназад во темава.
Како ти се погоди Торнадото? Се мислам дали да ја купам, ама ме кочи тоа што нрмаат сервис ако ти се расипе и дали на бебе ке му треба засебна корпа или и оваа на Торнадото ке врши работа. Ај тр молам пиши искуство со количкава
@eli.karameli Извини можеби се мешам но ќе ти предложам да ја видиш и оваа. Скоро е иста со торнадото. Ние се двоумевме помеѓу оваа и торнадото. Изборот падна на оваа. Големиот дел се прави и како корпа за новороденче и е доста широка понекогаш ја оставам малата да спие во неа обично преку ден кога работам нешто.Прелесна е за возење и многу издржлива. Има голема торба за работи (многу поголема и попрактична од таа на торнадото), а и долу корпата е многу голема (редовно ја товариме со ќеси од веро кога пазариме ) Сега е и на акција.
Не знам веќе што да земам на крај ќе останам без количка. Ме убедуваат дека корпа посебна што се вади ќе ми била ептен потребна, да не била вака да се трансформира. После муабети од типот не земај количка бугарска за која нема сервис. Само гледам и пак не знам што да купам. Баш ке ја погледнам и оваа. Фала ти ☺
Засега е добра, ја ставам малечката да спие денски во неа во дневната. Мана според мене е што материјалот е таков што малечката ми се поти ако е ставена директно без подлога одоздола. Лесна е многу и за возење и за да треба да се крени и стави во багаж. Корпата долу е голема, ташната исто. Лесна е и за сменување на деловите. Јас сум задоволна.
Ние денес се поднововме си купивме количка не ми е одпакована преубава е во живо него на слики и многу е лесна ако гледа многу голема сите делови и се убави и големи
И јас сум задоволна. Прелесна е за возење, корпата доле е голема, во ташната све ми собира засега. Препорачувам.
Нема проблем никаков. Низ дома ја нишкав малата да спие, а денес ја пробавме низ град баш добро поминавме.
Конечно земав количка после толку мислење оваа или онаа. Се одлучив за Foppapedreti од Чико. Се надевам ќе бидеме задоволни
Секоја летна чадор систем количка е огромно олеснување Јас ја сакав оваа на лолипоп од прима бебе, но бидејќи се ближеше крштевката на беба искористив поклон од мајка ми чико лондон. @eli.karameli Премногу ми се допаѓа. Со здравје да си ја возите бебушка.
Здраво, дали некој ја има количкава? Како сте задоволни? Се мислам меѓу оваа и Chico London. Секое искуство е добредојдено. Поздрав