Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    126.532

Дали некој ја има и дали сте задоволни,вака ми е слатка на изглед а ја обожавам бојата.

2. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Ајде доколку некој веќе имал искуство со овие колички нека пише. Јас ја гледав,односно ми се допаднаа количките на марката CANGARO ( GALA ) , и JUNGLE ( JAZZ ) . Chicco Multiway ми ја испофали продавачката,но на форумов читам дека не била нешто најнај.Иначе бебето здравје треба да се роди на крај на февруари,па така да не знам дали ќе ми треба зимска количка или комбинирана,ма да мислам дека би зела зимска.Кога ми ја нудеја Multiway ми кажаа дека е комбинирана,имала и зимска прекривка а бидејќи немала транспортер,би било поубаво тие пари да ги вложам во седиште за во кола,бидејќи транспортерот ќе ми бил корисен кратко време. Хелп ми плис :$

Прикачени фајлови:

3. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    ние имaме cangaroo sarah, супер е веќе гoдинa денa :)

На Kim-Dash му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Ај што се фенси него не се ни скапи (y)

На alisijad му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Martinka bt

Martinka bt Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2016
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    536
    Jas ja imam multiway mnogu lesna e za vozenje i za krevanje.cador sistem e ne zafaka mnogu prostor i ja koristevme i leto i zima.e Sega ne e tolku fensi kako ovie Dr no si ja brkase rabotata eve veke 2 i pol god i navistina e izdrzliva jas sum zadovollna.

6. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    И мене лесна ми се гледа,само што читав тука дека не чинела,па за зима дувал ветар во бебето..не штитела таа одозгора навлаката што се спушта(не знам како да ја објаснам која),па не се вртеле рачките па бебето гледало само напред.Па не се спуштала скрос туку била малце подисправена па бебето не било скрос на рамно легнато итн итн. Не дека сум фанатик на фенси да не ме разбереш погрешно,туку сакам убава и практична количка а не да ја купам па да ми стои зафрлена во некој ќош.И не сакам да фрлам многу пари за количка па оваа CHICCO MULTIWAY ми се виде не многу скапичка. Фала мила за одговорот :inlove:

7. Martinka bt

Martinka bt Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2016
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    536
    Rackite ne se vrtat i Bebeto gleda samo napred toa e tocno.vo zima koga duvalo veter iskreno i ne sme se setale ama i ne mi izgledalo deka duva veter vo Bebeto a za spustanjeto ne e bas kako korpa ramno ama ne e ni iskriveno bebeto.sekoj razlicni iskustva imaat ete na nas ni se pogodi ovaa i vo Cena i vo kvalitet sepak e chicco.gledaj tebe da ti se dopadne i da ti e lesna za koristenje i normalno da ti odgovara vo cena.spored mene ne vredi da se frlaat mnogu pari za kolicka koja se koristi max 3 god samo za da se pokaze nekoj prestiz pa Sega I poskapa e jas ja kupiv 8500 den ciklama boja

Последна измена: 5 септември 2017
  8. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Потполно се сложувам со тебе.Не е едно за купување ^_^ Нека ни растат само живи и здрави.До кај 15-17,000 мислам дека се ок,со зимска прекривка,транспортер и торба.Ќе ги видам тие на CANGARO и тие биле убави со гумени тркалца биле и издржливи .

9. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.778
    Зависи од буџетот што го планираш, тука не се мешам, но ако бараш мислење, сега има многу убави, а не толку скапи колички, како на пример кангару, торнадо, лорели итн.. Сите имаат убави дезени и форми, лесни и практични, а сепак модерни. Искрено оваа на чико ептен демоде ми изгледа, без лутење, ама стварно има други многу поубави. Па и рачкитедека не се вртат, само со грб да биди бебе свртено не. Мојата е 8 и пол месеци и уште ја возам свртена кон мене. И, според мене за количка и те како вреди да се дадат пари, оти без неа нема да можеш да мрдниш никаде. Во однос на транспортер, мене ми е најискористен дел. Од мала нервозна беше и во него ја возев, не сакаше да лежи во корпа, сакаше да гледа :) Понатаму за на контроли исто во транспортер, во двор на маса исто, па и летово Охрид дека седев поке, го користев како релаксатор и хранилка.

На Dust, Kim-Dash и pile30 им се допаѓа ова.
  10. Kim-Dash

Kim-Dash Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    55
    Па баш и за Кангару прашував.Гала е супер модел а е 8000-9000 денари во енци менци. Значи како марка се добри така ? Од Лорели и Торнадо немам видено сеуште,но ќе ги разгледам чим викаш дека се убави марки. Цена мах би дала до 17.000-20.000 илјади. Јас се заљубив во JUNGLE JAZZ,ептен е убава. Има транспортер,торба,се истава корпата и се користи и поединечно.Ајде па ќе ги разгледам марките што ми ги пиша,па сигурно ќе прашам нешто пак,но затоа сме тука да си помогнеме и да споделеме искуства. :inlove:

11. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Ја има некој количкава?

На emkaemka, mal.ecka, LiliBoz и 5 други им се допаѓа ова.
  12. abeti

abeti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    26
    Од тие што имат грако ево ја имате со корпа ило без корпа зошто јас се одлучив за таа мегутоа се мислам за корпата дали се искористува или само место ке ми фака зошто и самото седиште се спушта, воопшто колку се користат корпите??

13. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    16.987
    Па зависи до детето ние највеќе корпата ја искористивме до 6 7 месеци душата и ја извадивме таму си спиеше дека на друго место и не заспиваше само ние ја земавме на киддо Круз

На abeti му/ѝ се допаѓа ова.
  14. abeti

abeti Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    26
    И јас ја сакав таа мегутоа оваа е на акција сега од 32000 на 20000 со корпа и 17000 без за тоа се мислев ама ако се користи корпата не е голама разликата

15. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    16.987
    Епа тој делот кај што ќе се вози кога ќе е поголемко не се спушта баш скроз а нели до шести месец треба да е легнато скроз рамно незнам пак размисли си најубаво ете ние ептен ја користевме нека кажа другите мајки искуства па ќе одлучиш :)

16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Јас ја зедов без корпа 2во1, само со транспортер, моето е зимско бебе и не ја користев многу првите месеци, така да воопшто не почувствував потреба од корпата. На почеток го возевме во транспортер, ништо полесно, вадиш транспортерот со бебе од кола, прикачуваш на количката и шибаш.
    Инаку секогаш е толку пари, не е никаква акција, само така пишуваат демек да побрзаш да купиш, јас мојата ја начекав баш на акција, 15000 со гратис летна количка.

На abeti му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    6.545
    @Zaljubena111 најдовте ли нешто интересно?

18. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.161
    Допаѓања:
    17.641
    Некоја што има торнадо т4 да се јави :)

19. kiki_riki

kiki_riki Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    2.010
    Допаѓања:
    16.899
    @Peperutka-bt ја има ама нз дали т4 или т3 :)

На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    се уште не :(