А тек па тие што зимаат и стипендија месечно по 6000ден. Богаташи. Иначе истово го пишавме со @Kimberly11 пред некоја страна за плата оброк...
Е ако останеме и без тоа вадам бугарски и бегам за Њемачка. Тие веќе се на Бил Гејтс конкуренција - горе долу исти месечни примања .
Sakam da kazham e edno golemo nishto gradot, nikakvi nastani nema. Air nema videno grado od wanna be mafijashi od rane filmo, tepacki, marihuana i droga.
Страницата не им функционира тоа ме теши дека кога ќе ја оправат ќе има за оброк аплицирање, или само си се тешам, ќе видимеАко не ни дадат оваа година, ептен ќе бидиме витки за лето 2023 малку оффтопик су
Прашањето ми беше: Од кај му се 50 илјади да потроши, за да акумулира 1800 повраток? ... ама ми појаснија... Се делеле фискални ко алва.
Не си отворила темата за враќање ддв? Имаш фискални еден куп. Штета што апликацијата ми е укочена. Инаку до сега богата ќе бев.
Иначе типично македонско-балканско прашање ;Од кај му парите??? Па можеби капиталисти ми се родителите, не е тоа ваша работа на некој од каде му се парите ( освен ако не сте вработени во антикорупциска).