Sea znam zaso zima. Hahahaha Uzivaj deka ne zimaat tolku rakovoditeli. https://www.mojaplata.mk/plati/elektrichno-i-energetsko-inzhenerstvo
Види ја минималната, и ќе ти стане јасно со колку плата почнуваат луѓе на околу 22-23 години, до мах додека да дојдеш треба години и години да поминат.. Електроинженер, почетна плата 500 евра..
Ама има добра работна историја. Не ја ни знам. Кажувам шо ми е кажано. Не се замарам. Секако не сум у тој сектор
Има некој/а што работи како урбанист-планер (архитект) да ми пише приватно? Ме интересира како се движат платите во планерските куќи. Последно ми зголемија на 54 000, што е малку за работата и одговорноста. Па сакав да се распрашам како е по другите фирми, дали вреди што седам овде или да барам друго место.
Здраво, дали некој знае колкава плата зема административен работник во книговодство? Јас сум на 32К со шест месеци работа во фирмава која одлично работи.
БРУКА И СРАМ!!!! не сум политички врзан за партии но ова е срам како не беше консултирано ССМ. Владава го донел заклучоков без консултација на економска комисија во кое членува ССМ кое претставува прв историски преседан во државата.Во време на срањата на Заев немаше ваков случај. Брука,политичарите си покачија 80% а работниците со бедни и мизерни 30 евра. БРУКА СМЕ Босна стигна 610евра минимална плата