Само да е повисок и да не е над 180. Превисоки ми личат ко слендермен. Или така ми имаат некако непропорционални тела.
Во суштина не е ни до висината, пошто во мк просечно женско е секако под 170, па 175 за машко е и океиш висина. Има врска што некои луѓе едноставно имаат 0 харизма. Тоа е. Може и пивски стомак да има и проќелав да е, да зрачи енергија преубава. Тоа што се тешат повеќето дека исклучиво заради изгледот немаат шанса, тоа е друго. Освен ако они не сакаат девојки 180cm не знам Иначе на темата битна ми е, не ме привлекуваат ни физички ни сексуално мажи пониски од мене. Што не значи дека мора да е 2 метра, ама доволно е да е малку повисок од мене.
Добро сега до толку не ситничарам дали е +/- некој сантим . Најмногу ми одговарат на излгед до кај 195. Тоа е ствар вкус, ја сакам доминантен висок маж. Да можам комотно да облечам штикла и да е повисок од мене.
Ко ќе ни падни „цената“ конечно сфаќаме дека нема некоја јака да фатиме и се вртиме кон мажи. Жал ми е ама „ефтините“ мажи ни тогаш не се во игра.
Малку грешка си со информацијата кои спаѓаат во ниски Не тропај глупости, ќе ти се смеат. 170 см женско не е ниско, да те просветлам. Сори ако се пронајде во мојот коментар
Според мене, ти си злобна, и ограничена… А незнам како воопшто споредуваш машко со женско. Стварно глупав коментар…