Еве ти таков Вајлд, иранскиот Хулк https://ipon.mk/iranskiot-hulk-do-dana-vajt-daj-mi-shansa-i-kje-ubivam-vo-ufcz/
Ебати модата Стварно... колку различно ни гледаат очите. За некој можеби си најсекси, за некој најодвратен. "Beauty is in the eye of the beholder"
Најбитна физичка карактеристика ми е висината. Не би била со некој на моја висина. 185-190 ми е идеална висина.
mislam deka ne e se vo goleminata,visocinata,sepak mislam deka e vo negoviot iq,koificient na intelegencija i vo toa dali znae psiholoski i emotivno da dopre do tebe i da te slozi kako rubikova kocka,ako nis od toa gabe e 190cm koga iq mu e nizok
Озбилно? Дури и ако си одговарате во СЕ друго? И да речеме, 5сантима е понизок од твојот *минимум*? Ме интересира зашто?
Пишав идеална. Инаку би била со некој 5см под мојата минимална идеална. Ама со некој понизок од мене колку и да си одговараме не би била во никој случај. Ниту со некој со моја висина. Високи ме привлекуваат едноставно.
Висока сум доста. Барем на мене доста ми е важно да е повисок од мене, ако не да е барем колку мене. Со понизок не би би била.
Vazna mi e posto mi se tip visoki, ja sredno visoka nakaj visoka sum 173 cm a i generalno 99%od maskite sto gi sretnuvam se povisoki od mene retko ponizok da vidam.
Зависи како сум расположена. Некогаш ми биле привлечни 175-180, некогаш од 180 нагоре, ама не и 190+. Кога сум во такви ситуации, не се осеќам пријатно.