Според тоа колку сум јас висока, да ми значи несакам да е со иста висина со мене да неможам да облечам повисоко, ниту да е премногу висок... Значи едно 10см од мојата да, ми значи да е повисок
Па само да не е пивисока од мене. Се друго е океј. Али ниските дебелки женски имаат најчудни критериуми кога станува збор за висина, што ме фрапира
Битно ми е заради тоа што сакам да носам штикли а некако налетувам само на иста висина со мене и не знам што би носела кога треба да носам штикли смешно е знам ама прашање до сите
Visinata e mislam dosta biten faktor pri biranjeto na partner. Imam primeteno deka nekoi moi poniski drugari sekogas barale devojka koja ke e ili kolku niv ili poniska. Mislam deka e dosta golemq nesigurnost za maskite, nivnata partnerka sa bide povisoka. Ima i isteazuvanje koe govori deka povisokite decojki i devojkite so pogolema inteligencija imaat problem da najdat partner, moe mislenje e zatoa sto vo dvete nesta maskite se dosta osetlivi i skloni na razvivanje komplekis.
Со оглед на тоа што јас сум 173 висока, а дечко ми 195, битна ми е зашто сакам и штикли да облечам. Не дека не сум била со некој колку мене ама повеќе ме привлекуваат повисоки.