Моментално се допишувам со еден дечко и треба да се видиме деновиве 190 е и на слики ми делува висок , од секогаш сум сакала високи мажи , мислам овој 190 е идеално ама други раб се поважни хаха ама за маж најубаво од 180 па нагоре
Ваљда така ми се погодило, ама еве, и од на мажот ми и моето друштво, пониските беа исклучок, во проценти 10-20 %. Абе еурокрем јадевме, ја мислам до тоа е.
Јас оти сум самата ниска, скоро сите се повисоки од мене. Во суштина не гледам висина, не ми значи како број, ама да е повисок од мене секако. Ама тажничко е што лажат за висина и искрено, мое искуство, двајца "ниски" (а повисоки од мене) беа најискомплексирани мажиња евр. Така што, ќе почнам да гледам на висина, не ми се замара со бубачки на нискашиве.
Па добро ако така гледаш ниту една од нас нема да каже колку кила има точно. Машко никогаш нема точно да каже колку е висок.
Ja nemam problem da kazam poso i vaka me svigjaat t.e ja ne se svigjam koa sum polnicka ali drugi da.
Демек немаме очи да видиме, ќе се лажеме? За висина барем, очигледна е, а килажа како бројка па и не е некој репер, формата е пак очигледна.
Нема поента да се лаже ниту за висината ниту тежина.. Има некој што ќе те сака баш таков каков што си. А и се познава не можеш да излажеш, до 5цм/кг може ќе излеш ама повеќе тешко.
По висок од мене да е секако, сакам и јас штикла да носам некад. Инаку бегам од ниски мажи, арно од нив никако не сум видела. Ти 1.80, тој 1.65, би поминала и преку оваа разлика?
Најважна од физички карактеристики. Сакам да е повисок од мене. А тоа не е тешко бидејќи сама сум околу 163, па сѐ над 170 works for me. Кога би бирала, би рекла меѓу 180-190 би ми било најидеално.