Не сакам да пробам... не ме привлекува понизок едноставно... нема да се бакнувам со секој само за да пробам. И мојата замисла за прегратка не е така, со понизок пуста романтика
Не баш, али како и да е, мене не ми личи искрена да сум по низок маж, 175 сум висока така да рачунај. Не дека имам против нешто пониските, само кажувам дека има и по ниски женски, така да, секое тенџере си има свое капаче.
Да не те привлекуваат е скроз ок али пошто не личело сигурно нема да ми биде фактор, можда треба со некој висок да сум што не го сакам само Славиците да речат супер пар се инаку и ја сум висока 173 што кај нас а и генерално спаѓа у високи.
Може и висок да е а да не ме привлекува, нормално. Не може сите да не привлечат, си има и други фактори. Може да е супер згоден и висок ама ако лаже само што ќе отвори уста ај чао... каков сакаш биди. Или да ми се фали само за нешто, за што било... не фала. Така да, не е висината пресудна дека еве овој е баш тој... може и полничок да е на пример... не би ми сметало. Како и да е, си е битен физичкиот изглед ама треба и муабет да направиш со човекот. Само ете од старт, не можам понизок и тоа е тоа... нема да лажам или да се трудам кога не оди...
Не фала... се ќе си правам сама. И ќе готвам и чистам се... секако тоа цел живот сама го правам. Не сакам никого да потценам да се разбериме. Можеме да бидеме другари така и ми изгледаат овие двајца како другарчиња
Најнормална работа е женските да сакаат повисоки мажи, не знам зошто воопшто тука членките се оправдувате и објаснувате. Тоа е чиста биологија, природа, еволуција. Ама па од друга страна, ние мажите не можеме воопшто да влијаеме на тоа и тука гледам дека некои ни го препишуваат како фрустрација, чудна работа. Инаку според мене, идеална женска висина е од 165-175, а јас дека сум низок воопшто не се ни обидувам кај таквите. И плус сум во Германија, кадешто секој втор-трет маж е над 180 см. Арно што не заминав во Холандија, немаше на улица да сакам да излезам Така да женски не се замарајте, не се објаснувајте, најдете си партнери и само љубете се. Другото е небитно.
Затоа ти ќе си најдеш девојка малце пониска и тоа е тоа... според мене. Некако ако е повисок како позаштитнички делува... што знам. Јас дури не му се потпрам на рамо со глава или на гради, тоа неможе. А со понизок ќе можам само да сонувам за такво нешто или со рамно висок на мене...не. сакам да се поткренам на прсти за да го бакнам на образ луда романтика и ова моево не било
Нејќам повисока од причина шо се замислувам на мисионерска поза на секс ако и се нозете преку раменици че ме тепа со петиците по газе.
Ај ти, како што си 175, како со некој 165 се замиалуваш, па дури и во секс не се заебавај вака, озбилно се замислија на форумов.
Сега разбирам на што мислат жените кога ќе речат штикли и високи мажи, иако женскава е во високи чизми со потпетици мене барем ми делуваат многу несериозно како постара сестра со помало братче. Мислев нема некоја разлика со и без штикли но апла се гледа дека има и е многу воочлива но на крајот секој со свој вкус.
Тие што имаат вакви преференци ќе дојде време кај што битно ќе им е бар две раце да има и две нозе...