Од секогаш сум сакала партнерот да е многу повисок од мене и плав но скоро секогаш дечковците ми беа само со 2,3 см повисоки од мене,со исклучок на двајца . Не дека сум некоја кој знај колку висока 170см сум. Кога нај малце ми беше важно колку е висок или каква боја на коса или очи има е тогаш го најдов 20см по висок од мене, додуша многу далеку е од плав
Секогаш преферирам повисоки машки од мене, доволно за кога ќе облечам штикли да не бидам јас повисока. Јас сум 166-7 а партнерот 187 и ми е супер разлика. До сега еден дечко понизок сум имала, околу 172-3 ќе да имаше и мене искрено чудно ми беше . Али не сум па ни за екстремно големи разлики пример девојкава 160 а типот 200, и тоа не ми е складно.
10cm razlika e idealno, ama pa ljubovta ne gleda takvi razliki. Jas ne sakam ni premnogu nizok ni premnogu visok, zlatna sredina e najubavo.
Од физички изглед некако најважна ми е косата и висината. Имам некој радар кој ги „фаќа“ само они е што се 185цм и нагоре.
Да бидам искрена, можеби на пола од моите другарки им се баш привлечни ќелави мажи. И тоа скроз, лустер. Не му се секирај за тоа. Јас едноставно од прва симпатија на 7 години, па до денес, сакам дечки со долга коса, рокери, металци (како мене). Но поретки се некако... Секој има некој недостаток, не треба да се фокусираме на тоа.
Јас сум крупна (167цм ) и не можам да замислам да бидам со некој што е колку мене висок, и слаб. Сакам бре маж, да ми наполни кревет а не да го барам под чаршави.
Ниедна не сака испод 185цм, а 98 посто од машките се пониски од тоа. Ќе си останат без дечковци како тргнала работава.
И во тие 2 посто, па колку има убави по лик, карактер, интелект... Изборот ќе се сведе на 0.0002посто.
Многу важна. Дечко под 185цм тешко да ми биде партнер, под услов кога јас сум 1 сантим пониска нормално.
Kaj mene sekoj sto me merkal do sega se so natprosecna od 175 do 188cm A ja sum samo 160cm visoka Taka da ne mi e vazna visinata