Не ми било важно воопшто . Но , иронија е што сите машки со кои сум била во врска се повисоки од мене , јер ја сам метар и желба за растење .
Тоа може и другар да го направи. Која е разликата меѓу другар и дечко ако нема физичка привлечност меѓу вас?
Хемијата е битна. Изгледа ти си по математика. Истото важи и за мажите да бараат жени што се според некои нивни пропорции и физички привлечни, а кои два збора не знаат да поврзат а не муабет да ти направат.
А зошто па мора да постојат само две категории? Не гледам зошто и женските и машките би биле со некој кој што не им е привлечен кога постојат луѓе што се ем привлечни ем со добар карактер што знаат два збора да поврзат.
Ах шо ми се интересни вакви мислења. Јеап, сум упознала бајаги интересни типови, абе шарм цурел на сите страни, смеење стомачни да ти се напраат за три саата али на крај од вечер коа се приближуваме до мојава куќа, очиве само ми лутаат кон мојата врата. Поточно делот за отварање на вратата, за да нема време баш да покушава да ме пољуби. Да излетам шо е можно побрзо. Без физичка привлечност не праиме нишо, сите си иаме некои стандарди и тоа е ок. И деца не се праат со секого и утре коа ќе искочам со него сакам да ми е за мене најубав у цела просторија, да не погледнам никој друг. Ако причата со некој ми почне као ‘абе не е нешо али пресмешен е’ баш убаво знам и колку ќе трае.
Yup, без таа хемија џабе е се. Може се да е супер ама на сабајле и кажуваш дека не гледаш нешто повеќе и тоа е тоа. Исто како после долги врски или породување не се одржува и после ја губиш хемијата. Подобро е развод него да ја вараш. Атракцијата е многу важна, секој од нас си ги има преференци и се согласувам со тебе. Зошто ако во соба друга ми повлекува повеќе внимание и хемија него што со таа сум, знаеш дека е готово.
Не ми е важно. Ама сепак да не биде некој од 2 метри, се осеќам непријатно покрај високи 1.90 +/- , како детенце. Цела хемија исчезнува. Коа не ја бива, не ја бива.