За тие што бараат повисоки, ене ги, идете во NBA.А што ако ви се допадне некој понизок?Што ако се затрескате во таков?165ка пример да е?
Да ете ги тие од NBA со раширени раце чекаат Од секогаш ме привлекувале високи мажи но ко за инает ќе ми запнеше окото на некој 2 прста по висок од мене Мм ми е погоден 190 и + некој сантиметар е, но воопшто не го одбрав само затоа што е висок, си има многу по важни и по убави квалитети човекот. Џабе висина, убавина ако е крш човек, нели?
Ко стап за чукање океј се вели. Јас ко сограјџанка ти ја разбирам заебанцијата, но сепак не е лошо да се воздржиме од вакви споредби, не вкусно е
Ич несакам високи не ме привлекуваат ..ај негде до 180 ај ама над 180 нема шанса и врат ќе искривам и очи и све ...
Кога на девојките ќе им падне малку цената на пазарот ги гледаат и тие со 175 цм, со пивски стомак, прокелави итн... Примери милион околу мене.
А ако е 189 што правиме, ќе го откачиш? Инаку мене не ми е најбитна искрено, да, над 180 до кај 195 е да речам идеално, ама дека ми е многу битно, не ми е ич, бидејќи за да некој ми е привлечен прво доаѓаат други работи. Е сега па да не биде и 165, не до толку.