Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 6 јануари 2011.

1. Berguzar

Berguzar Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    7.657
    Најчесто по цел ден дома на пижами шетам :D

2. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Од скала 0-10
    Мојот одговор е 1 XD

3. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Ииииич. Цело време по пиџами и без шминка. Без прслук секако. 8) Косата фатена во некој вид на пунџа, така истуткана цела. И то е то воглавном.

4. GlamorousGirl

GlamorousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    101
    Ни малку :D ! Од 24 часа, 23 ми се во пижами, а другите во некои тренерки или стари хеланки и некоја стара блузичка (тоа кога доаѓа некој дома,нели :angel: ). Најубаво и најкомотно ми е во пижамите, па затоа највеќе нив си ги преферирам. :lol:
    А косата ми е најчесто во коњско опавче, кое и не е баш убаво собрано. :D

5. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Дома најчесто сум во пижами,освен кога треба да ми дојде некој (тогаш се пресоблекувам) и облекувам хеланки и рамбовка или пак некое фустанче за по дома :) . Косата ми е најчесто собрана.

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Не внимавам многу, сепак сум дома и сакам да ми биди удобно, косата секогаш ми е собрана, најчесто седам по пижами, по фустан дома не можам да седам, не удобно ми е и не можам убо да седнам ко шо треба а нити па да се раширам :lol: , најчесто носам хеланки најудобно се осеќам во нив и со рамбовка горе :)

7. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.830
    Скоро ич. :D
    Претежно дома си седам по пижами и мајка ми многу ја нервирам, но јас сакам да ми биде комотно, а покомотно нешто од пижами, амин! Само гости кога идат гледам да облечам нешто по салам т.е да не се пижами. :D

8. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Не сум преокупирана да бидам дотерана, ама најважно ми е да биде чисто и да не биде скинато, излитено.
    По дома носам работи што им прошол рокот за да бидам дотерана во нив и не се за пред многу широк аудиториум. Тоа се некои постари маички со ислупен принт или одлепени циркони, стари тренерки и сето тоа да е широко и удобно. Прво што правам кога доаѓам дома е да се пресоблечам зашто знам да бидам несмасна и сакам да се опуштам во домашната униформа. Никогаш не сум го поминала цел ден во пижами (освен кога сум болна и не можам да станам од кревет), бидејќи не се чувствувам пријатно и не ми е убава помислата да спијам во тоа што цел ден се влечам по дома.
    Летно време тоа се шорцеви и рамбовки, маички по куси ракави, а во зима тренерки, дукс, џемпер, чорапи до колена и папучи. Косата ми е прилично фатена во репче или пунџа, ноктите редовно средени, а да се нашминкам специјално за дома кога знам дека нема да одам никаде- не ми се случило. Денови кога знам дека нема да излегувам, вадам шминка и го продолжувам денот за нега, маски, чупање, средување фризура, нокти и останати женски уживанции.

9. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    за дома ич не му ја мислам шо че ми се фати тоа си носам само пижами не ( оти со мајками лом се прајме ко че ме види со пижами и да одбегнам кавги )

10. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    Воопшто не внимавам. Што ќе ми се фати при рака од постари алишта за по дома, земам и облекувам. Да видите само како одат зелена и виолетова :lol:

11. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Најобично што може. Во летно тенко фустанче или во куси панталони и маичка на куси ракави. Косата фатена во реп или пунџа и то је то.

12. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Лето гаки и маичка, а зима тренерки или некои дебели пиџамки :D.

13. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Се облекувам наједноставно и најобично.:D

14. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Што ќе ми се најде тоа носам низ дома и воопшто не се грижам како изгледам,па не се срамам од моите дома. :D

15. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    465
    Најчесто сум по пижами, но ако идат гости си облекувам тренерки, не внимавам баш што носам за по дома.

16. malechkooo

malechkooo Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    9
    хахах..по дома секогаш се облекувам во онаа што се чуствувам пријатно..на пр. трнерки..широки блузи..пижами.. сепак дома сум.:D

17. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    73
    Не внимавам, ама ич.Не сложувам бои и комбинации за по дома, косата ми е обично фатена во реп или пунџа :)

18. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Па што да внимавам, си носам тренерчиња во зимно време или хеланчиња со туника некоја така или џемпер полежерно, пижамки... за косата не се замарам ич си ја носам секогаш фатена.

19. Konfetka

Konfetka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    35
    По цел ден сум во пижами, освен ако не идат некои гости па да морам да се преоблечам.Ете колку внимавам. :D

На Herrera и AloneM им се допаѓа ова.
  20. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Не внимавам,се облекувам најобично.Тренерки,хеланки или пижами за викенд во зима,а во лето некои куси панталони со маичка со кратки ракави или некој опуштен летен фустан.Косата најчесто во реп,а кога одам некаде,макар и до продавница,косата никогаш не ја собирам. :D