Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 6 јануари 2011.

1. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    па зависи од расположение . тренерки маичка и горна тренерка ако е поладно а ако е топло само тренерките и маичка косата фатена со штипчина и туш на очи секогаш :D а во лето куси пантоломчиња или сукниче и маиче и пак туш или креон :wasntme:

2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Па ќе се согласам дека навистина зависи од расположението.
    Некогаш ќе станам цела еуфорична и полна со енергија. Тогаш имам желба да се дотерам дури и за по дома.
    Некогаш, ме мрзи да живеам (читај ПМС). Се развлекувам по дома, па дури и се мразам самата.
    Во глобала по дома сум во тренерки и маички, но никогаш не сум екстремно несредена. Обично ја врзувам косата .....ништо посебно :) :)

3. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Стално сум во пожами дома-ВЕЧИТО :D Мајка ми само ме подкарува хахаххааа...
    Но во нив ми е најкомотно,навика шта чеш :D ,,,прслук за дома никако,коса собрана,пуштена нема шанси...и шминка не!Најубавото чувство ми е кога немам на мене шминка,се шминкам редовно за на работа,и на факултет,но дома неможам да смислам да имам шминка :lol: сакам кога личето ми е свежо измиено и кога ми мириса на крем ммммм....
    Ако немам потреба цел ден да не излегувам од дома тогаш како што станувам така и си легнувам(во пижами) :)

4. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Удобност пред се за по дома, комфор и лесни материјали ;)
    Иначе сум многу прибирлива во однос на купувањето гардероба секогаш, материјали, бои така да и тие за по дома ми се топ парчиња без разлика дали се тренерки, обичен шортс или пижамки ;)

5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Се зависи од расположението.Во лудите денови знам да поминам и цел ден во пижами, а преку лето можеш да ме најдеш баш во сé, од тренерки, до кратки панталони, фустанчиња... единствено многу ме нервираат фармерки за по дома, ама понекогаш и нив ги носам.

6. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    хахахаха ич пижамите на мене косата во реп и ете ме мене најсрекна на свет хаххахахха :$ :$

7. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Пижами...косата во репче, мала шнолка да си ги фатам шишките и толку!

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.448
    Допаѓања:
    17.117
    Косата во реп, сеа летоска у шорцеви, зимоска у тренерки или у пижами :)

9. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.121
    Допаѓања:
    2.710
    Какво внимавање, нема шанси.Маичка ХХХЛ и некој шорц и ајт доста е.

10. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Со оглед дека обрнувам многу внимание како изглеам кога сум излезена, кога сум дома глеам само да облечам нешто широко и да уживам.
    А најчесто знам да го поминам денот у пижами хаа :D

11. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Вооошто не внимавам.Го облекувам она што ми е најкомотно,а најкомотно се знае што е-маичка што е можно поголема и широки тренерки :D косата врзана во реп и кога ке ме видиш плашило :D
    Додека за надвор,посебно за вечерно излегување и те како внимавам ]:)

12. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    11.627
    Скоро па ич :tmi:

13. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Па сега воопшто, на ова жешко и со меше малку поголемо по гакички и маичка, освен за гости :lol:

14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Скоро ич, обично сум облечена во некоја преголема, долга маица со собрана коса, без грам шминка...ужас :lol:

15. la.parisienne

la.parisienne Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    172
    Искрено, не многу.
    И јас сакам да носам некоја поширочка блуза или маичка, и сега за летово со куси пантолони. Косата ја носам како ќе ми дојде, и без тронка шминка. :)

Но, тоа само за дома.
    И за до продавница ако одам ќе се подсредам ( не како за на бал, секако ). Како што рекла Коко Шанел, никоја жена не треба да е мрзлива при разубавувањето на себеси. :)

16. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    за кого да се средувам по дома? сакам да сум комотно облечена и баш ми е гајле кој што мисли.. ;)
    а за во град е тоа е веќе друга прича :)

17. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Во зимно време се облекувам топличко се смрзнувам буквално и наоблечена сум вкрај, и баш ме брига како сум облечена битно да ми е топло.А во лето си облекувам полефтерни и покомотни алишта и си кулирам не се замарам и во лето воопшто како сум облечена, дали косата ми е фатена, пуштена дали ми е хаотична ( како што некогаш знае да биде ) :) A за навечер, преку ден и за на работа друго е нормално носам облека како што налага пригодата.

18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    По цели денови по пижами дремам

19. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    Па дома вообичаено сум во тренерки или хеланки(долги! ич не сакам од оние до под колена како пресечена во нозете)и рамбовки или мички со ракавчиња како оние обичните на Beneton или Puma....косата стандард по дома во пуфче и толку!!!! :)

20. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    за дома да внимавам? Пфф тренерките на мене чорапки и чао пријатно (за зима) некогаш и хеланкички и некоја блузичка...а во лето уфф па краток шорц и маичка,мада многу често и во фустанчиња имам неколку онака за по дома и до продавница....а ништо чудно ако не треба да готвам и цел ден во пижамки да го поминам...косата летно време задолжително е фатена...