па зависи од расположение . тренерки маичка и горна тренерка ако е поладно а ако е топло само тренерките и маичка косата фатена со штипчина и туш на очи секогаш а во лето куси пантоломчиња или сукниче и маиче и пак туш или креон
Па ќе се согласам дека навистина зависи од расположението. Некогаш ќе станам цела еуфорична и полна со енергија. Тогаш имам желба да се дотерам дури и за по дома. Некогаш, ме мрзи да живеам (читај ПМС). Се развлекувам по дома, па дури и се мразам самата. Во глобала по дома сум во тренерки и маички, но никогаш не сум екстремно несредена. Обично ја врзувам косата .....ништо посебно
Стално сум во пожами дома-ВЕЧИТО Мајка ми само ме подкарува хахаххааа... Но во нив ми е најкомотно,навика шта чеш ,,,прслук за дома никако,коса собрана,пуштена нема шанси...и шминка не!Најубавото чувство ми е кога немам на мене шминка,се шминкам редовно за на работа,и на факултет,но дома неможам да смислам да имам шминка сакам кога личето ми е свежо измиено и кога ми мириса на крем ммммм.... Ако немам потреба цел ден да не излегувам од дома тогаш како што станувам така и си легнувам(во пижами)
Удобност пред се за по дома, комфор и лесни материјали Иначе сум многу прибирлива во однос на купувањето гардероба секогаш, материјали, бои така да и тие за по дома ми се топ парчиња без разлика дали се тренерки, обичен шортс или пижамки
Се зависи од расположението.Во лудите денови знам да поминам и цел ден во пижами, а преку лето можеш да ме најдеш баш во сé, од тренерки, до кратки панталони, фустанчиња... единствено многу ме нервираат фармерки за по дома, ама понекогаш и нив ги носам.
Со оглед дека обрнувам многу внимание како изглеам кога сум излезена, кога сум дома глеам само да облечам нешто широко и да уживам. А најчесто знам да го поминам денот у пижами хаа
Вооошто не внимавам.Го облекувам она што ми е најкомотно,а најкомотно се знае што е-маичка што е можно поголема и широки тренерки косата врзана во реп и кога ке ме видиш плашило Додека за надвор,посебно за вечерно излегување и те како внимавам
Скоро ич, обично сум облечена во некоја преголема, долга маица со собрана коса, без грам шминка...ужас
Искрено, не многу. И јас сакам да носам некоја поширочка блуза или маичка, и сега за летово со куси пантолони. Косата ја носам како ќе ми дојде, и без тронка шминка. Но, тоа само за дома. И за до продавница ако одам ќе се подсредам ( не како за на бал, секако ). Како што рекла Коко Шанел, никоја жена не треба да е мрзлива при разубавувањето на себеси.
за кого да се средувам по дома? сакам да сум комотно облечена и баш ми е гајле кој што мисли.. а за во град е тоа е веќе друга прича
Во зимно време се облекувам топличко се смрзнувам буквално и наоблечена сум вкрај, и баш ме брига како сум облечена битно да ми е топло.А во лето си облекувам полефтерни и покомотни алишта и си кулирам не се замарам и во лето воопшто како сум облечена, дали косата ми е фатена, пуштена дали ми е хаотична ( како што некогаш знае да биде ) A за навечер, преку ден и за на работа друго е нормално носам облека како што налага пригодата.
Па дома вообичаено сум во тренерки или хеланки(долги! ич не сакам од оние до под колена како пресечена во нозете)и рамбовки или мички со ракавчиња како оние обичните на Beneton или Puma....косата стандард по дома во пуфче и толку!!!!
за дома да внимавам? Пфф тренерките на мене чорапки и чао пријатно (за зима) некогаш и хеланкички и некоја блузичка...а во лето уфф па краток шорц и маичка,мада многу често и во фустанчиња имам неколку онака за по дома и до продавница....а ништо чудно ако не треба да готвам и цел ден во пижамки да го поминам...косата летно време задолжително е фатена...