Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 6 јануари 2011.

1. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Воопшто :lol:
    Облакам она што ќе ми дојде при рака, а недај боже некој да заѕвони на врата :$

2. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    море пижамчиња златни и цел ден во кревет, сега у шема ми е travel & living ништо не пропуштам, ама во секој случај кај и да сум низ дома по пижами ми е и најудобно, мераци :D

3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Морам да признаам дека внимавам, несакам во било кој дел од денот да изгледам како да ме исфрлила поплава. Не дека се дотерувам, далеку од тоа, туку се облекувам во работи кои ми се комотни и кои одговараат со боите, и не се стари и испокинати.

Најчесто сум во некои комотни маички на кратки ракавчиња и хеланки, тренерки или шорцеви -стајлинг за лете и зиме, понекогаш во долни пижами со некоја маичка што одговара на пижамите а е комотна.
    Некогаш и со некоја маица на Петко и со хеланки...

Косата се трудам да ми изгледа уредно, најчесто ми е или собрана или ако ми е тазе пеглана тогаш фатена со штипка. Лицето ми е чисто без ништо на него, освен кога ни доаѓаат некои побитни гости па се шминкам по малце (течна пудра и маскара).
    Иако да признаам најчесто кога имам менстрација или ме фатил ПМС, не се мрдам од кревет, а и да сакам неможам, е тие неколку дена не сум за во јавност, тогаш сум бушава, развлечена, лоша, грда, со еден збор ужасна...

Но некогаш знам да си средам тип-топ, да се поднашминкам така малку, да си облечам некое поново маиче и суќничка, ама тоа е оние денови кога се будам среќна и кога денот ми е убав.

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Многу, уште малце па ич. :D
    Пижами бе браат. :P |(

5. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.599
    Допаѓања:
    2.442
    Најубаво ми е во пижами, ако не во тренерки.

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.367
    Voopsto ne vnimavam na izgledot i oblekata koga sum doma...Recisi sekogas sum vo pizami bidejki taka mi e najkomotno i najprijatno :) a nedajboze da dojdat gosti :$
    [mod-kirilica:3icud3s0][/mod-kirilica:3icud3s0]

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Скоро никогаш освен ако некој се најавил дека ке доага тогаш си се потсредувам

8. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    само пиџами :)

9. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
  10. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    па баш и не внимавам во тренерки го поминувам поголемиот дел од денот а во пижами никако не седам по дома (само за спиење)

11. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    По дома секогаш си седам по тренерчина со кој можам да одам до продавница , косата секогаш ми е фатена во репче или во пунче бидејки кај нас не се знај кога можи да ти дојдат гости :D :devil:

12. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Секогаш сум средена,во чиста облека(најчесто тренерки),исчешлана,налакирана,искубана...Пропуст може да се најде кога вежбам,обично носам постари алишта (секако,не некои парталави,едноставно - демоде ) и едни стари патики ,кои ми се најудобни.

13. Ivycka

Ivycka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    32
    Најчесто пижами или пак некои лабави тренерчиња... Не се замарам воопшто бидејќи гости не ни идат ненајавени :D

14. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Само дома си е дома... тренерки пижами .. сеедно дома сум да сум сама и гола би седела хахахаха
    Косата собрана секогаш !

15. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    најчесто тренерки или пижами кога ме мрзи дури и да се преоблечам, да не треба да излезам од дома цел ден би го поминала во пижами, а косата секогаш за дома мие собрана долга мие и ме нервира разлетана на сите страни.

16. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Ццц. Неможам да сватам како пред 2-3 години сум се шетала по фармерки дома, со маички кои убаво ми стојат. Шмизла мала. :fubar:

Сега е друга приказна. Косата соберена во нешто што неможе да се нарече репче или пунџа.
    Нешто вака
    Долу или шалвари, или шорцеви, а преку зима тренерки.
    Маица 2 пара поголема и терај!
    ;)

17. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    По дома, лежерно 8)
    Хеланки или шорцеви, маичка некоја која има етикета :" за по дома!" и косата како на сликата ^^ погоре :D
    ете така за по дома :lol:

18. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    po doma najcesto trenerki ili nekoj pantaloni ama komotni a vo leto denovi suknicki karatki pantaloni maicki najcesto odbiram nesto posiroko pokomotno pa i dodeka sam doma ne planiram da stiskam i da vrijam haah
    [mod-kirilica:1owyz7s2][/mod-kirilica:1owyz7s2]

19. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    јас по дома често носам пижами така да не внимавам :)

20. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Воопшто не внимавам на изгледот дома, во пижами или тренерки цел ден, без шминка на лице, косата фатена некако незнам ни јас како....страшило ама кој ме гледа :D