100 пати на ден.. значи миењево заби опсесија ми стана.На сабалје кога ке станам морам да се измијам ке јадам нешто ке пијам повторно.Пред излегување ОБАВЕЗНО се мијам заби.Пред легнување пак.Почнав да се мијам заби кога ке станам и навечер до тоалет ме фака старв лугее
2 пати на ден,некогаш и повеќе.Треба да му се мисли со време,а не потоа зошто да се прашуваме.И секако редовен преглед кај стоматолог.
Сите овде миеме заби по 2 пати на ден, се тушираме по 2 пати дневно.... Па каде се оние што копаат на пот и им смрди од уста по автобуси? Изгледа тие или немаат компјутер или не се шетаат помегу вака фин свет. Да имаше овде вистинометар ќе цркнеше од нас.
ХАХА.па ако има такви зошто не употребуваат сретства против потење и непријатен мирис ги има секаде се продаваат по маркети аптеки парфимерии....
Два пати дневно,по потреба повеќе,но наутро прво пијам вода со лимон па кафе,и после мијам заби инаку не ми е убаво кафето
Наутро и навечер обавезно. Кога сум дома, после секој оброк и кафе. Пред излегување од дома задолжително.