Во болница се задржав 4 дена после породување. Требаше да ме пуштат после 2 дена, ама бебето имаше инфекција и ме задржаа уште 2 дена. Се породив во понеделник, а ме пуштија во петок.
Отидов во болница во понеделник останав една вечер на патолошка бременост,се породив вторникот со царски рез а си отидов дома во петок.
Се породив природно во сабота претпладне и во вторник исто претпладне си бевме дома, 3 дена во болница бевме.
Se porodiv za Veligden vo nedela, prirodno a me pustija vo vtornik Dzabe si dojdov za dva dena na klinika zavrsivme i pak tamu uste 4 dena!
Јaс сo првoтo вo четвртoк вечертa се пoрoдив a вo сaбoтa сaбaјлетo си дoјдoвме дoмa , a сo втoрoвo вo неделa вечер се пoрoдив вo втoрник сaбaјле дoмa си бевме
Што убаво ве пуштаат за кратко време, јас се породив во вторник, сакаа до недела да ме држат а се природно, убаво и лесно се породив. И молев четврток да ме пуштат нејќеа и после им свикав бидејќи никаква нега од нив не добивав (а ете странство божем) и во петок своеволно си отидов.