Иако многу ги сакам децата сепак би сакала да има 1-2 деца. Сепак не е само да го направиш, тоа дете треба да се одгледува, да му го пружиш најдоброто што можеш.
3 Тоа ми е животна желба. Мајка ми биле 3ца (таа сестра и и брат и ) , Уште од мали нозе требало да се снаоѓаат без татко. Секогаш ми кажува дека биле многу сложнии , никогаш не биле лути повеќе од 2 часа.Многу е тажна кога м зборува за детството иако тоа и е најсреќниот период од животот, сега се сите тројца на различни страни од светот . Кажувајќи ми за нејзината поврзаност со братот и сестрата посакав и јас да имам 3 деца . И ќе имам ако даде господ во некоја подалечна иднина и подобри времиња .
Би сакала да имам две дечиња и тоа близначиња, машко и женско но што ќе даде Господ тоа, само да се здрави и живи.
Сакам или 2 или 3.Несакам едно,од причина што од мало ќе се научи да биде егоист(како мајка му) А сакам многу близнаци.Имам гени дефинитивно-татко ми и чичко ми се близнаци,двете братучедки ми се близначки,дај Боже да родам и јас...многу ми е филм кога ќе видам дупли колички абе....
Две, момче и девојче.. но би можело уште едно зошто да не? Само многу ми е страв од породувањето па може само едно
Дај боже да имам еден ден, а желба ми се две-и тоа машки! Незнам здосадено ми е од расправање со жени , мислам дека убаво ќе си ги воспитам. Убави на мајка тие!
Јас би,и цел фудбалски тим...ама...мислам дека ќе се задржам на 2,максимум 3,тоа преку сила. И се разбира,зависи од финансиската состојба. Подобро 1,ама да го пораснам како што треба,отколку 2 или 3 ама да не можам да им го пружам тоа што треба едно дете да го има.
јас сакам три ...не знам колку условите ќе ни дозволат ама многу сакам дечиња и некако тројка ми е супер
Не обожавам деца, ми одат на живци ама моите ќе си ги сакам иначе сакам да имам две деца машко и женско
Пошто веке си имам едно синче еее нај мил тој на мама,би сакала и една керкичка.Ама и не е морално моево дете вреди за 3
Би сакала да имам, најпрво машко, а после што биде нека биде само да е здраво и живо..да се 2 само не 3 или 4