3 и тоа сите машки, не сакам да ги трпат сите женски грдосии менструации, пораѓања, знам дека се си има свои предности, ама сакам да ги поштедам од ова
Исто. Ако можам 5. Ама мешано и момчиња и девојчиња. Не како чичко ми, 5 керки и сите му се омажија, па сега со стрина ми сами си седат. Добро....чекаат внуци...во последно време се повеќе и повеќе
Можеби е чудно, но би сакала да имам едно дете и не ми е битно дали ќе биде машко или женско. За повеќе и би размислила, се зависи од условите.
Две до три, зависи од условите. Никогаш не би останала само на едно.. едно ко ниедно. Освен тоа, тоа дете подобро ќе се развива како личност, доколку има брат/сестра. Ќе научи да дели, да сака, да помага, да штити, не е здраво кога го добива целото внимание во семејството.
Во право си, така е. Меѓутоа денешниве услови толку нудат. И јас би сакала повеќе но ако имам можност и би родила.
кога би била финансиската состојба подобра од сега што е имам 2 би сакала уште едно ,ама со ваквите мои услови за жал неможам да си дозволам
Моето мажуле вчера како гром од ведро небо ми дојде со констатација дека има во план 4 деца..??????? Хахахаха...А ја би на 2 слатки убави милииииииииии девојчиња
Колку деца би сакале да имате ? Здраво Феминки..Многу ме интересира кое е вашето мислење за оваа тема,колку деца вие планирате да имате,и според вас кој е идеалниот број за имање деца ?
Колку деца би сакале да имате ? Па мислам дека нема идеален број.Ако немаш доволно пари да ги исчуваш децата,тогаш нема идеален број. Инаку јас би сакала да имам 3 Обожавам деца.