DOBAR ODGOVOR!!! CEKAME VTORO AKO PONATAMU NI SE POPRAVAT FINANSIITE MOZEBI KE ODIME I NA TRETO NE SE PLASAM OD DECA TUKU OD PORAGAJ LELE MAJKO! [mod-kirilica:zjqwq7l3][/mod-kirilica:zjqwq7l3]
Јас сакам две деца здравје може да идеме и на трето доколку финансиски сме во можност со мм. А мм сака три дечиња
Сакам 3! Тетка ми има 3 деца, мајка ми е 2ра од 3 деца и некако ми е совршен број за потомство. Сакам двете да ми немаат многу голема разлика, а третото да биде малку подоцна, чисто да одморам од обврски кои ќе ги имам тогаш и да си имам една мала слатка занимација ама пак не сакам да се 10 години во прашање де..
Би одела до 3 повеќе не Ама се зависи нели прво од финансиската природа, а и од тоа колку ќе се исплашам од првиот пораѓај
Сакам три. Но, како што е пишано од Бога така. Ние сме три деца јас со брат ми сум близначка и имам сестра па убаво ни беше тројцата. Здравје, мм исто сака три деца.
Јас сакам две машко и женско. Еве едната желба веќе ќе се исполни, па здравје и девојче за некоја година.
Јас прво сакав да имам две,но како што останав бремена со второво,веднаш добив желба и за трето.Така да здравје Боже ако даде Господ...ќе биде и трето
и јас сакам да си имам 3 дечиња , и да се мала разлика, а дали ќе бидам машки или женски тоа дедо Боже нека одлучи само да се живи здрави среќни и весели со мама и тато