порано сакав две(машко и женско) ама гледам Kолку е убаво да се има сестра па би сакала 3 (1машко и 2женски) е сега знам и машкото сака братче ама здравје како ке биде
Три одсекогаш сум сакала,само што третото не ми беше во план сега,после 5,6 години ама не секогаш планот оди по нарачка,така да третово не изненади сега,ама затоа сега со нетрпение го очекуваме-важно бројот и желбата се пополнети Господ нека дава на сите кој колку сака,кај мене доволно е
3 а може и 4, не најозбилно сакам 3 - две женски и едно машко да не му кршам атер на идниот ми маж здравје само да дојде време
Сакам едно детенце да си имам по можност девојче со плава косичка и плави очиња. Спојлер Знам дека многу барам
Ако имам услови и ако лесно ми оди со раѓање, би чуваал и 3. Ама сега какво време дојде ги гледам луѓето што до пред некоја година беа безгрижни, скари јадеа кога ќе им текне, се расфрлаа сега со 1 дете маки мачат месец да истераат. Обврска е , не е само да го родш треба и човек да го направиш, воспиташ, образуваш. Кој има услови може и 3,4 зошто да не. На старост ќе имате многу внуци.
Со едно не би сакала да останам нека ми даде господ повеке и на сите нека дава а дечкоми кога рече ако имам услови 5 ке чувам за глава се фаќам