Сакав 3 две женски и едно машко а имам два сина би сакала и ќерка за жал тоа ќе биде моја неотстварена желба...немам услови за три Но ако некогаш како што викаат на пазење дека останале,останам и јас би родила Па може и ќе ми се отствари желбата,немам намера да абортирам...освен скраја да е...
Јас го имам уште цел живот пред мене додека не станам мајка, ама баш вчера со сестра ми разговаравме на темава и и кажав дека сакам да имам 3 девојчиња, додека таа сака да има исто 3, само да се две девојчиња и едно машко. Јас сакам здравје боже моите да се викаат Кала или Карла, Патриција и Глорија, а сестра ми сака да се викаат Ксенија, Чарли (за женско чудно ми е малку) и Калин.
Уфффф.... би сакала и 5 само доволно ќе е да почнам со едно, па после не е проблем нека се раѓаат само. Не се плашам од деца- сакам, обожавам.... Само може Бог ќе се смилува и на нас да си добиеме прво едно........................................... Се молам за сите кои очекуваат бременост, а тука сум и јас........
целиот мој живот сакав да имам само едно дете, сега имам едно и сооглед на тоа колку е убаво чувството да си мајка, колку е убаво чувството кога го гледам мм како си игра со малата душичка, и колку прекрасно помина моето породување благодарејќи на тимот на Болница Плодност.. сакам да имам барем уште 2 дечиња..со мм сме сложни во врска со оваи и нема да се лутиме ако се близначиња
Сама сум, единствена на мама и тато. Имам 30 години и сакам да имам 3 деца. После абортусот се прашувам како ќе најдам сила да продолжам понатаму. Желба е едно, а реалност е сосема нешто друго.
Сега на пат ни е првото дете, здравје со Господ напред планираме со мм 3 да имаме. Само ќе речам здравје.
јас отсекогаш сум сакала 3 деца а маж ми две..... али ќе видиме како ќе се пројде на пораѓај со првото па може ќе сменам мислење може ќе останам на едно
Здравје само и со господ напред, сила ке најдиш и ке се израдуваш.. мора позитивно ... уживај и води љубов на оваа современа медицина има лек за се ... јас сеуверив во сето погоре кажано од жив пример од моја братучеда... поздрав
Јас сакам две но маж ми вели дека него едно му е доста. И сега како ги одраснува играчките и алиштата ми вика да ги подарам или продадам ама мене срце не ми дава се надевам дека за некоја година ќе се предомисли
Многу ми е рано за да одговарам на прашањево но би сакала 2, првото машко, второто женско... А ако (искрено, дај боже... ) имам непланирана 3та бременост не би ми било битно кој пол е затоа што имам барем едно од секој пол
Jaс сакам 3 дечиња. Не е битен полот, само да се живи и здрави. Секое дете со своја среќа се раѓа. Само е битно да е се во ред, полот е сосема небитен.
Дечко ми вика да имаме услови јас и 10 сакам, децата се најголемо богатство. Но, назад во реалноста, јас си сакам 3 ако имаме услови, ако не со 2 ќе се задоволам, но едно никако, не би го оставила без братче или сестриче.
Јас сакам да имам 2 машки деца.Во мојата фамилија машко е само таткоми,а јас кога ќе имам фамилија сакам само јас да сум женско.