Draga Pipito, dobra ideja samo razmisli dali ke imas togas nervi da gi trpis koga ke rasturaat nasekade Jas imam edno - 5 godini a sakam barem uste dve, ama soprugot ne saka poveke od 2 Ke go kandisam koga ke dojde vreme
Па јас никогаш не сум била многу многу по деца. Мислам дека не би можела да поднесам да ми плаче нешто 24 часа а да не знам што му е. И некако не ме бива со деца,не сум онака, па знаете како е со децата на нивен јазик да зборуваш и сл. Сите ми викаат дека кога ќе имам мое ова ќе се смени. Па не е дека не е можно ама... Затоа планирам едно да си имам. Мислам дека ќе ми биде доста
Џабе е да има се ако си нема бате или цеце. Јас сакав да имам две дечиња и желбата ми се оствари.Имам две прекрасни дечиња.Синче 7год. и ќерка 5.
Јас сум мала за темава но би сакала да имам 2 дечиња! (машко и женско) иначе сакам машкото да е постаро од женското!
Јас сакам да имам едно дете па само него да си го разгалувам и да му пружам се,и не сакам повеке затоа што секогаш првото дете си е прво дете јас сум второ па знам како е .....ама фала богу млада сум имам време да се размислувам кога ке дојде време...здравје
а зошто викаш ја сум второ дете и знам како е ??Што е разлика помеѓу прво и второ ја сум мајка на две и неправам разлика исти ми се неможам да ги поделам не ми е јасно...а и второто ми е поразмазено од првото дефинитивно..И за една мајка и 10 деца да има за сите ја боли и сите и се исти не велат,,, кој прст да го сечеш секој боли истото важи и за децата.....поз
Sakam dve decinja sto i da bidat zivi i zdravi da se,ama sepak 51% maski da bidat,malku poveke sum za maski
две обавезно! Машко, женско.. а ако биде и трето (добредојдено ќе е секако =)) нека е женско. Т.е. Сите да се живи и здрави
jas imam edno dete masko ima 2 god i bi sakala uste edno ili dve ama se misleme t.s. mas mi poveke ja misli a jas ne za mene finansiite ne se sekogas izgovor.KAKO sto velat starite sekoe dete si ima svoj ksmet....
Sakam ako imam edno da bide masko,a ako ima moznost za poveke sakam 3 i toa dve devojcinja i edno masko koj od ovie dva plana ke ispadne neznam