две дечиња сакам да имам машко и женско но секако не ми е толку битен полот важно да се здрави и живи....рано ми е но одвај чекам
дај боже имат уште време за бебиња ама сакаме 3 би сакала да се две женски и едно машко,ама како ке даде Господ така
Еден куп дечиња сакам да имам,да тргне работава едно да добијам после ќе го фанам редот знам Колку ќе ми даде Господ толку,ама сакам дури и 4-5 ако можам
3, две близначиња (многу имам живци јас за близнаци зш) и едно само без разлика на полот здрави да се
Леле исто и јас. Ама јас и со пол си имам замислено какви. Машко и женско близначиња + едно девојче само. Првото да биде едното а вторите близначиња
Imame golemi sansi za bliznaci ama ovoj pat ne se fatija inaku sakam 3 decinja, ako narednite se bliznaci taman a ako ne se odam na 3to, e ako se fatat togas tesko mene so 4 deca hahah a inaku ne se otkazuvam, 3 posekako sakam Sega imam bebce, naredno planirame za 2 god
I jas sakam 3, zdravje boze, imam edno masko, na pat e vtoroto zensko i nataka zdravje ke vidime kako ke bide
Три без муабет! Имам една ќерка, сега чекам син. За ниедно дете не ми беше важен полот, не верувам дека ќе се повампирам за третото! Иако маж ми убедливо навива за ќерки, си сака он татини мази!
Две или три. Живи здрави, ќе видиме! Сега за сега знам како е со едно! Не знам како би изгледало со две... А кај две, таму и три!
Не планирам да имам деца, и целосно поддржувам мајки кои не сакаат да имаат деца. Секој треба и заслужува да биде среќен. Некои жени не сакаат да имаат деца, и од самиот притисок од општеството и околината се согласуваат на мајчинството и потоа се ужасни родители. Секој има право на избор
ЈАС ИМАМ 2 ЌЕРКИ А САКАМ И МАШКО . АРНО АМА ОДМА МЕ ОСУДУВААТ ЗА ТОА ШТО СУМ АЗДИСАЛА НЕКОЈ НЕ МОЖЕЛ ДА ИМА НИКАКВИ А ЈАС СУМ САКАЛА МАШКО!!!! НЕ СВАЌАМ
Па сакам три, ама прво со ова што го носам да претерам да видам како ќе биде па после ќе одлучам дали ке има уште две или не