Доколку ми дозволи станбената и финансиската ситуација би сакала три,а вака како што е сега би била задоволна и со две.
Јас би сакала да имам 2 иако се ова тешки времиња за гледање деца, но во никој случај не би сакала да имам 1 и да го оставам без нигде никого. Ова го велам од причина што знам дека сите можат да ти го свртат грбот во тешки времиња но братот или сестрата секогаш ќе бидат тука за тебе па макар да си најлошата особа на овој свет. Според мене подобро е човек да нема ниту едно дете отколку само едно, па кога ќе си заминат родителите од овој свет да го остават само. Не битно колку години има човек аекогаш ќе му е потребна потпора во живото а најдобрата потпора освен родителите се единствено братот или сестрата.
Се замислувам со 2 деца 1 машко 1 женско епа сега колку шо сака Господ толку ќе ни дај.Едното е на пат и фала Му
jas sakam 3 vtoroto e na pat za treto me vidime potamu kako me bidi sakam 2 mask I 1 cups edno masko imam 1 cups e na pat ako me my nikni nesto doprva
Да ме прашавте до сега скоро ќе речев - 1. Сега искрено кога гледам мали деца (кај комшивката, братчето мое малце поголемо, другарката негова поголема, си имам колекција од 1-15 xD) онака си викам сакам 2, 3, да се има бе, срци, среќи во куќата е сега да ќе треба повеќе нерви, повеќе финансии, ама за некои работи вреди.
Jas sakam 4 decina nee vazno kakvi samo da se zivi i zdravi A inace imam 2 kerki i 1 sin cetvrtoto e na pat
Јас сакам 3. Не ми е битно што се машки-женски, само здрави и живи. Исто така доколку сум финансиски способна многу сакам да посвојам едно. Така да целосно 4.
Bi sakala da imam 3 po moznost kako sto sme nie edno masko i dve devojcinja ama devojcinjata da bidat bliznacki a maskoto pogolemo od niv....so ubav film si napraiv uste da se otstvari i....taman
Imam edno since sega na pat e vtoro bebce,ne go znaeme polot seuste jas navivam za devojce no nesto mi mirisa deka ke bide i toa masko..a zdravje po 2-3godini bi sakala da rodam i treto dete,zavisi i kako ke stoeme finansiski,zasto mnogu sum protiv koga ke vidam 4-5 deca a nemaat pari ni za leb a za skoluvanje pa i najosnovno sto im treba na decata za eden normalen razvoj da ne pravime muabet.
Првото е на пат,уште 2 сакаме и двајцата Боже здравје ако се е во ред понатаму,финансиски сме супер,што значи можи да ги гледаме
So ogled na toa shto bev edinka rekov deka ja kje imam povekje deca imam 3 dosega sin i dve kjerki bliznacki na pat e i cetvrtoto bebe
jas sakav se devojcinja da mi bidat 3 kerki ama ispadna bas vaka kako ti shto si sakala a sea za cetvrtovo kje vidime dali kje bide masko ili devojchee dali kje imam tri kerki ako nemam idam na peto dete pa valjdaa toa kje bide devojce hahaha
Fala ti pa i ti da si docekas pa i da ne e planot kako shto sakas neka se zdravi i zhivi samo znam deka sekoe mislenjee mi e dekaa denes doznav deka sum trudnaa i sum presrekjna se nadevam deka nema da mi zamerite zosto ocigledno preterav so toa deka sum trudnaa alii radost majka na cetvrto detencee