Mrtva seriozna 2 Inace jas prvo 2 sakam pa ako me sluzi zdravjeto da ne se razbolam od nervoza mojt I 3
Ја би и 10 ако имам исполнето некои критериуму за нивното одгледување. Репродуцирањето е многу важна ствар во животот, една од првите две најважни.
Абе пријателче,ти може сакаш 10 ,ама си се запрашал колку е здраво и препорачливо една жена да роди толку деца,или пак дали воопшто ќе сака ? не ми е целта да се наметнува мое мислење,секој си има свое...ама па 10 деца е страшна бројка во секој поглед и не се важни само материјалните средства, не е Ок само ако им обезбедиш луксузен живот по некои си критериуми,треба многу љубов,многу внимание,посветеност на децата,добро воспитување,треба нешто многу повеќе...освен ако во ироничен контекст не ти бил постов,тоа е друго
Да бе Рама те сфаќам што ми збориш.... Љубов имам, матријал толку неам за десет деца да ги опремам. Жена ми ќе биде добар репродуцент али за нејзе има време.... Онака само си кажав, доколку би имал прилика вистинска за толку би ги напраил и 10. Би ги напраил десет затоа што ќе бидат закон и ќе имаат влијание во светов не за друго. ))
Ma 6 ili nez kolku se vo tim taman fudbalski tim se salam jas bi sakala dve a moze i tri kolku ke mi dade gospot tolku,samo da bidat zdravi i zivi
две дефинитивно , две ги имам работа си завршив Можеби и 3 е добро ама сега за сега не сум спремна . Како физички така и психички Си има доста работа со две деца .
Вие што се изјаснувате 2-3 и повеќе, прво родете едно а потоа ќе разговараме Јас сум малку себична и би остнала на 1, но ептен критики добивам од сите околу мене дека не е добро да ја оставам сама малата, па ќе морам уште 1
Sega site vikaat podobro edno pozadovoleno otkolku dve,a nekoi vikaat zasto 1utre da nema nitu brat nitu sestra ko ke mu bide tesko da mu pomognat,no ko sto gledam nikoj so nikoj ne se fermaat a ne pak da si pomagaat sepak vasa odluka
Dve sakav otsekogas, i toa prvo masko pa potoa zensko, i fala Mu na Gospod, dve deca, masko pa zensko imam. Od mene dosta e
@Prijatelot Баба ми беа 10 деца. Со најстарата ќерка биле во исто време трудни за последното дете. Јас сакам 2 или 3 ако сме во можност, прво ова бебе што е на пат да ми се роди здраво живо, па ќе видиме.