@KoZee mila bravo za tvoite roditeli koi ti davaat poddrska . Jas sum dete na roditeli koi zad sebe imale po eden brak , i deca od toj brak . Imam dve polu-sestri od koi ednata ziveese so mene celiot zivot , a drugata ( od strana na tatko mi ) sum ja videla nekolku pati samo . Koga doznaa za mojata prva bremenost , najprvo ne sakaa da se rodi bebeto bidejki nemav zavrseno sredno . Koga jas i mm ( togas decko ) potvrdivme deka si go sakame bebeto , ja prifatija nasata odluka i se pomirija so toa deka ke bidam majka na 18 . Sega se gordi i srekni baba i dedo na dve prekrasni decinja . Inaku jas sakam dve i mislam dovolni se , bidejki sega za sega tolku ni se uslovite , no mm planira tri , veli prvo da se sredime so pogolema stambena povrsina , za da imame kade da go smestime tretoto haha . Inaku imam i masko i zensko . Polot ne ni bese vazen , imeno najvazno ni bese da se zdravi i zivi , bidejki na nasi prijateli veke tretpat im se slucuva spontan i sekoj pat se poveke razocarani od predhodno . Pa i jas mozebi ke se premislam ponatamu , sepak imam dosta vreme , imam samo 20 godini , a vremeto si go pravi svoeto .
Jas mislev 3, ama i 5 bi rodila Samo neka imame uslovi, 3-4 ke bidat sigurno Poragjajot boli nenormalno, ama povredna bolka od taa nema.. Najubavoto neshto na svet
Ниту едно. Немам никаков мајчински инстинкт на мои 29. Ако добијам таков инстинкт на постари години, бидејќи никогаш не велам никогаш, би посвоила, инаку вака не планирам.
За почеток едно-живо и здраво,па после ке видиме.За жал не живеам во Мк,сами сме во развиена држава,но џабе кога е луксуз да имаш дете,породилно отсуство трае 3 мес,а за градинка се аплицира кога бебето е во стомак
Oвa дa ми е здрaвo, прaвo зa втoрo ќе видиме здрaвје бoже Мислaм oд тoлку штo гo сaкaм не мoжaм дa јa делaм љубoвтa сo другo.
Nemam zhelba za nitu edno. Ama ako moram da pravam kompromis, kje bidat tri (mashki najubavo) Edno dete mi e glupo, dve mi se prosek, povekje od tri se mnogu.
Дефинитивно 2, моја желба е машко па женско, но и да се паднат две машки или две женски не ми е битно, важно нека ми бидат живи и здрави.
Син ми е 7,5 години, а ќерка ми пред три дена наполни три. Сега влегов во 6тата недела. Од секогаш сакав 3 деца, па еве ми се исполни и таа желба.