Od sekogash sum sakala dve , za sega imam edno i uste edno kaj da e ke stigni,neka se zdravi i zivi dosta mi se neka dava gospod kaj sto nema.
Ако има услови би сакала 3, и 2 ми е ок, само да се живи и здрави. Пол небитен. Само за едно некако не сум, тоа чувство дека треба и за друг да се погрижиш, да поделиш, да се жртвуваш кога треба, тешко се учи инаку. Тоа барем од мое искуство, нормално не' има секакви по светов и дарежливи единци и себични браќа и сестри...
Jas sakam dve, mazot mi saka 3 pa ako se moze i poveke Prvoto sega si go cekame, prvo toa neka dojde zdravo zivo, ponatamu ke razmisluvame za uste.
Сакам да имам две деца но со оглед на тоа што многу се плашам од целиот тој процес на бременост, породување, прегледи, здравје да имам прво едно и се да биде во ред па патоа во зависност од тоа како ќе се справам со првото ќе се одлучам дали да одам на второ.
Јас би сакала три. ама со оглед колку се намачивме да стигнеме до тука, се молам да се роди живо и здраво ова што го носам во моментов, а за понатаму ако даде господ. Па може за второ ќе излезат близначиња
Сеуште сум за три Второ на пат, ке биде разлика со бато 2.7м, а третото здравје сакам малку подоцна, таму пред 30 год, кога првово ке има 8годинки, второто 5,6 ваков ми бил планот одсекогаш, дури помала разлика сакав меѓу првите две...
Многу сакав 4 деца како помала убаво ми било кога ја гледав мајка ми како со сестрите се собираа на ручек, полна куќа. Сега сакам три а здравје ке видиме на крај колку ке бидат
Две, ама откако се породив само со едно ми е планот. Некако многу се потресувам за се во врска со детето и ако родам второ, Бардовци не ми бега