Здравје Боже кога ќе имам деца еден ден би сакала да се 3.Две девојчиња и едно машко Ова ми е планот,па ќе видам.Зависи од финансиите.Сигурно е дека нема едно да го оставам Најважно од се е да се здрави и живи
многу сакам машко дете, децко ми исто така, мислам дека сакам повеке маско дете заради него а кога би имала би сакала да имама 2-3 деца
Јас сакам едно девојче од секогаш сум сакала сестра но оваа желба не ми се остварила па се надевам дека ќе имам ќерка
Ја имам 1 девојче но уште е мало да мислам на второ сепак сакам после 2-3 години уште едно не е важно дали ќе биде момче или девојче
Pozdrav jas imam edno devojce 3god i 5 meseci, edno masko 1god i 5 meseci. dvete se rodeni na 23 dekemvri samo devojceto e 2006. a maskoto 2008, i sto e najvazno sega sum pak bremena i terminot mi e vo dekemvri ali na 29 , neznam dali ke dojde porano bebusot na 23 . Prvoto dete go rodiv na 28 god, vtoroto na 30. a treteto go cekam vo 32 daj boze zivo i zdravo .pozzzzz do site sos srekaaaaa
Дај боже некој ден да имам три деца, тоа ми е најголема желба. Сакам да имам близнаци машко и женско и уште едно машко дете помало од близнаците. Но како ќе биде ќе видиме. И со среќа на сите оние кои се бремени и наскоро треба да се породат.
И јас сакам еден ден да имам три деца. По можност првото машко, па после две девојчиња а може и близначки да се
Bi sakala da imam 2 decinja ili pak edno no edno pa groticka samo ke si bide ali zdravje boze ima vreme
Bi sakala tri deca.....i maski i zenski Malku godinite bi me sprecili zosto sum 36 a nemam dete.....ali nabrzinka moze...sekoe letence detence!