Онака во сеќавање ми се има врежано таа слика дека беа такви додека беа мали. Сега се возрасни луѓе сите.
1 сигурно, да го родам на 30-35 и евентуално уште едно најкасно до 40. Ако покасно го родам првото, второ не би ни раѓала. Битно едно обавезно сакам да имам, максимум 2, сакам деца ама после 30та, не ми се толку приоритет у младоста, други планови имам.
Многу би сакала да имам две,машко и женско. А ако има кој да ми помага околу чување би сакала и трето. Многу сакам деца да имам,едвајчекам ама се со време
Мислењево пред десет години ми е напишано. Сега имам едно дете и ми е сосема доволно. На толку ќе остане. И да, се сменија работите откако имам дете, повеќе ги разбирам и многу повеќе сум опуштена со сите деца.
Од секогаш сум сакала да имам три деца, првото да е постаро машко за да ги чува двете девојчиња кои би блиску со возраста за да си се дружат. Сега за сега, баткото си е тука и ќе бидат разлика 7г со дадичката што кај и да е чекаме да ја запознаеме Сега сум 29г, така да можно е да си го истерам планот за трето детенце
Кога бев мала сакав кога ќе пораснам да имам 3 деца Ама пораснав и сфатив дека сакам едно дете Доволно е едно.
Еднаш би терала бременост до крај, покрај вистинскиот партнер во вистинско време, ако околностите дозволуваат. После доколку се чуствувам спремна и сакам повеќе деца, би посвоила некое поголемо дете.
Сега знам и со две како изгледа. Останува да видиме како ќе изгледа со три. А од овој аспект би родила десет.. ))