jas imam edno dete since ima 3,5 godini bi sakala i kerka ama nemam hrabrost da se resam imav tezok poragaj i strav mi e ama ima vreme ke mi pomine stravot imam samo 24 godini
Многу сакам деца иако во моментов не можам да планирам, ама сакам да имам 3 дечиња - по можност едно момче и две девојчиња
Имам синче 17 месеци и засега не размислувам за наредна бременост, се чувствувам како вчера да бев бремена, како вчера да беше породувањето, сето она што се случуваше изминативе 17 месеци ми е некако многу блиску.
Јас си сакам четири деца Две од нив близначиња, а машки, женски не правам разлика. Само да личат на мене
Sakam da imam mnogu deca, no sakam site da se devojcinja, prvoto znam(ako bide devojce ) ke se vika Tea
Jaс сакам три деца, две близначиња (машко и женско) и уште едно машко, помало од близначињата. Ама ќе видиме
Уште не сум сигурна колку сакам Ке размислувам после првото зависи како ке се снајдам ако ме бива може уште едно
Imam uste vreme za da razmiluam podetalno za ova , no bi sakala da imam 3 deca prvite dve maski i posle uste edno devojce.
Ако биде се во ред и ако финансиски сме спремни со сопругот, сакам да имам 4 деца, и да одат по редослед машко, женско, машко, женско.
Јас сакам 3 деца,2девојчиња и едно машко.Ама се зависи од тоа како ќе бидат финасите и сепак ова не зависи од нас
Јас сакам 2 .. Едно машко и едно женско .. По можност машкото да биде постаро од женското накај 3 или 4 години