сакам првото да биде машко, а второто женско, ке ги именувам по родителите на оној кој ке ми биде сопруг (ја сакам таа традиција, многу би им значело да се направи такво нешто), инаку ако се на пример двајца машки или две девојчиња секако едно ке го носи името на мајка ми или татко ми
ко бев мала секогаш велев сакам 12 деца, и еден камион ке си купам за да не собере сите ама реално сега за сега сакам едно детенце, а за потака ке видиме
отсекогаш сум сакала кога ќе се омажам да имам две деца ама ранооо е.моментално дечко немам а не па деца
и јас сакам 3 момче, па девојче и уште едно девојче првото сакам да е машко,за да си ги чува сестрите а сакам две девојчиња, за да си помагаат една на друга, да се советуваат... најлошо во семејството е кога се нема брат или сестра,мислам дека детето осека некаква осаменост со 2 е ок,ама со 3 според мене е најдобро...така мислам дека никогаш нема да им е досадно
Сакам да имам 2 машки и 2 женски. Можеби е така оти јас немам (а сакам да имам) сестра, така стално ќе си имаат друштво, ќе си помагаат, ќе си се искажуваат, па и ќе се караат и тепаат Важно нема да им е досадно
Сакам да имам 2 деца,едно машко,другото женско.Првото дете сакам да ми биде машко за да има кој да внимава на неговата сестричка
Сакам 4 деца-две машки и две женски ама сите да се прилично блиску во возраста, за да си се дружат и бранат. I want a big happy family!