Кога бев помала секогаш велев дека неќам да имам близнаци сега се повеке сваќам дека нешто наубаво би било тоа да се момче и девојче, без разлика само да се здрави и живи
Јас лично сакам да имам две кои ке бидат на блиска возраст,а може и за трито да се размисли,ама тоа понатаму здравје.
Да не урочувам-деца уште долго не сакам да имам, ама кога ќе ги имам би сакала 3 да бидат и тоа, со мала разлика во годините.Би сакала три девојчиња или две девојчиња и едно машко...
За ова мала сум уште од сега да размислувам, ама којзнае кога ќе ми излезе среќата на патот. За деца три доста се . Првин да се здрави и живи, па дали машки или женски не е важно. Си сакам две девојчиња и едно машко.
Веќе имам едно, другото е на пат, а здравје боже во план е и уште едно. Тројца мускетари по дома да ми се мотаат сакам
Се` зависно од финансиската состојба. Навистина не планирам да изродам три деца, па и две еве, ако имам финансии едвај за едно. Мислам дека мачење ќе биде тоа, едноставно не секогаш љубовта е доволна. Вистина е дека парите не се се` во животот, но не сакам да се ставам себеси во ситуација кога ќе го гледам сопственото дете како плаче затоа што една обична играчка не можам да си дозволам да му купам. Љубовта не ги задоволува сите човечки потреби, а од воздух и вода - не се живее реално гледано. Јас сум голем обожавател на деца и ако го ставиме на страна ова прашање (финансиите), тогаш сум сигурна дека ќе имам најмалку три деца. Првото сакам да биде машко за да го штити второто (девојчето) од несовесните деца пред зграда , а третото не е важно воопшто што ќе биде. Секако, како и на сите останати така и на мене ми е најважно да бидат живи, здрави, прави, па останатите коцкици сами ќе се наредат.
Во завистност од финансиската состојба ке одлучиме колку деца да имаме, јас би сакала 2 или 3 Инаку обожавам дечиња !!!
Иако сеуште ми е рано сакам да си имам две деца синче и ќерќичка ако дозволат финансиии здравје боже може и ако се погоди мажето да ми биде мајсторче може и трето детенце и тоа пак синче
Колку што ќе даде Господ . Најважно знам дека никогаш нема да престанам да раѓам, додека Господ не ми ја затвори утробата. Ако треба и десет деца да имам, ќе ги гледам. Ако треба ќе бидам и изморена и збрчкана и да немам време здив да земам од безбројните обврски и работа, сепак би се сложила за тоа. Иако знам дека сега за сега тоа не се случило ( да бидам мајка и покрај многубројните обиди), но едно е сигурно дека ако не сакам повеќе деца, нема да живеам во полови односи со мажот ми, ќе си живееме како брат и сестра. Може малку чудно,нелогично, нерзбирливо посебно од оние кои веќе ги имаат децата покрај себе и не можат да се справат со едно, па камоли со 10 деца, ама не се откажувам. Ако не ги родам тие 10 дечиња , сигурно ќе ги посвојам . Ова е повеќе од сигурно .
Си имам едно и нека ми е живо и здраво,со маж ми не планираме друго дете.Сакаме да си имаме само едно.