Сакам 3 деца. Две момчиња и најмалото да биде девојче. Постарите браќа ќе ја чуваат сестра им, никој нема да смее да ја задева
Ја би сакала и 4 - 5 деца ама каде би ги легнала да спијат? БИ им овозможила ли на сите подеднакво квалитетен и убав живот? Во ова безработно време каде нема сигурна работа и плата искрено многу ми е и првото што се вели. Права срека што мм зема подобра плата па има простор да се планира и второ, но повеке никако. Ама сега за сега доволно е првото, кога ке се прибереме дома сите (во друга држава работе мм) можеме да планираме второ.
јас си имам синче а сакам уште едно по можност моме....да си го облеквам во фустанчиња па косичето со панделки ехааааааааааа
сакам 5 деца значи само да имам услове сакамповеке деца...какви сака нека се машки женски само да се живи и здрави,но сепак го молам Господ барем едно девојче да ми даде
јас би сакала 3 деца, а маз ми вели 6 хахахахах колко Господ ке даде толку...еве сега првото е на пат, па здравје мозе да бидат и 6
2-3 доволни ми се.. Зависи многу од условите во кои ќе живеам, но не би му ја скратила таа чест на моето дете да има братче или сестриче