Колку долго може да се издржи без секс?

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Feb 7, 2010.

1. skorpija1992

skorpija1992 Истакнат член

колку може да издржи машко без секс а и женско ? :) :)

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Сето тоа зависи од личноста и од самиот организам. Тие што се сексуално активни повеќе можат да зборуваат на оваа тема. А иначе нема разлика машко-женско. Исто е. Уствари има една разлика: машките повеќе ја истакнуваат желбата за секс од женските.

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Абе сеа ако немаш со кој мора да издржиш што да се прави. А инаку не е баш лесно...

Dimi_ likes this.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Искрено, зависи... ако си во врска, ако си сексуално активна ти расте и желбата за секс, па нормално дека не можеш да издржиш многу долго време... а ако си сингл, немаш редовен секс (уствари, што знам, со овие врски за една ноќ се е можно :lol: ) и желбата за секс ќе спласнува, па немаш потреба од тоа, и можеш многу долго време да издржиш без секс... а велат дека сексот после дооооолга апстиненција бил како да ти е првпат... ај нека каже некој, има ли вистина во тоа? :mrgreen:

ajrin1617 and Sanjence like this.
  5. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

за последното прашање јас мислам дека не е баш како првпат ама секојпат додека да влезе малку така пецне :) :) ама како првпат не е а и првпат не боли толку како што велат :lol: :lol: а колку време може да се издржи машките повеќе тие можат и рачно хахах а женските не :lol: :lol:

Tamarkaa and Petar80 like this.
  6. erotic-bt

erotic-bt Нов член

Сексуално сум активен, без секс можам да издржам максимум 1 ден, ако немам секс после ме фаќа криза. :D

macula.93 and model-78 like this.
  7. femina90

femina90 Популарен член

импресионирани сме

8. Echo

Echo Истакнат член

Значи, машки коа имаат прилика, сакаат да имаат секс секој ден (може и по неколку пати, само не знам дали им здосадува), а кај женските е малку поинаку, зашто ние може да имаме секс, ама коа не ни се сака-не е тоа тоа. Не гледам смисла во тоа да имаме секс кога не ни е до тоа, ама се случува многу често кај женските. Јас и кога не сум сакала, сум се принудила на тоа, па со тоа ми се подобрило расположението. Кога открив дека тоа се случува, практикувам и кога не сум расположена, зашто навистина прави да се чувствувам многу подобро и откако ќе почнеме, набрзо ми се враќа желбата која сум ја немала. :) Сексот е лек! :P

Strase, Petar80, bato83 and 3 others like this.
  9. annnni

annnni Популарен член

па можам!! со оглед на тоа дека дечко ми не е тука по еден ипол,два месеци издржувам....не ништо толку страшно,сеа незнам како му е него знамдека кога си иде дека е НАПАЛЕН,тогаш не ни забележува дека сум си купила нова секси долна облека ни ништо.... туку отпосле....
    -оооо срцка нешто новичко а..... :$ ооо воа ооооооооо ноа...

Babygirl12, macula.93 and kateiangel like this.
  10. donna.17

donna.17 Популарен член

Немав секс 2 месеци либето ми беше странство. И сеа кога си дојде и откако имавме права нимфоманка сум станата нон стоп мислам на секс неможам да спијам и кога сме заедно се преморуваме веќе. :D :D :D :D :D

Cecko85, Babygirl12, DiFlove and 5 others like this.
  11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Ах , Феминке, ме насмеа, да не пукниш! :rofl: :rofl: :rofl: ахахахахаххахаха

Зависи од човекот. Тешко на оние кои немале воопшто секс досега. Уште потешко на оние кои имале, па после немаат. Е тоа е .... :headbang:
    Јас можам да си одговорам лично за себе, откако сум сексуално активна, имам издржано 3-4 месеци без секс. Така нешто. :lol:

Инаку, мислам дека сексуалната желба и кај машките и женските е подеднаква, само што машките ја изразуваат поотворено.

12. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

месец дена сум издржала и беше грозно....значи тоа се хормони поевеќе од неколку дена или една недела нможе да се издрже.хах

Cecko85, machence27 and Petar80 like this.
  13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Дечко ми не е од мојот град :( Jас сега скоро станав сексуално активна , уф преубаво ми беше и сега немаа се додека не се видеме(се надевам мн скоро,оти ми недостига и сакамммм :P ) Mислам дека кога ќе се видеме ќе бидам незаситна :rofl: :lol:

:*

KireppsK and Petar80 like this.
  14. plavusha

plavusha Истакнат член

па можам да издржам зошто да не ќе се стрпиш :rofl:

15. didija

didija Истакнат член

Ако се сака мможе да се издржи,ама мн е тешко, ептен...... моментално сум во таков период, уште недела време, па 4месеца како си трпам :sweat:

16. ane111ane

ane111ane Истакнат член

pa u pocetokot imav 7 mesecna pauza a sega nemozam 2 meseci da se uzdrzam. :D

Cecko85 and Mileivanov like this.
  17. Trikson

Trikson Нов член

токму така, жените и научно е докажано дека повеке од машките во денот помислуваат на секс...што е и нормално... тоа им је во природата и е тесно врзано со желбата за разможување...

да резимираме...
    жените се поголеми сексаџики од машките, а јас без секс со жена би можел долго да издржам, затоа што имагинацијата ми е на завидно ниво...али недај боже... :geek:

macula.93 likes this.
  18. bluberry

bluberry Истакнат член

мислам дека би издржала 5-6 месеци :?:

19. tarzan

tarzan Нов член

koj vika deka zenskite nemozat racno da se zadovoluvaat.ima i takvi sto nemozat ako i dvete race im se seceni.se nadevam deka tebe i dvete ti stojat vo celost

Pirana likes this.
  20. sunnygirl

sunnygirl Истакнат член

se soglasuvam