Дoбрa си ти, јaс oткaкo се пoрoдив еве целa гoдинa пoминa, сме имaле сaмo 5-6 пaти oднoси. Зaштo е тoa тaкa, умoрни сме сo бебушиве, не не привлекувaaт веќе тoлку? Јaс имaм прoблем, те прoчитaв тебе и се прoнaјдoв зaтoa и те цитирaм сoри
Можам да издржам колку сакам. Ден, недела, месец, година. Не е нешто што би го правела со некој рандом лик туку со некој што има заедничка хемија. Не сум за секс за една вечер поради самопочитување.
Многу. И со партнер и без партнер. Особено ако либидо е на 0. Мада кај мене во нагорна линија е со тек на годините
Ве читам многу издржувате ,па година и месеци, како ви успева? Па не можам многу време без секс, не сум мерела колку
Овие машки што напиша демек не би имале секс со некоја ''најдена у улица'' пробајте пишете им во инбоx како кучиња ке се пуштат. Немојте да глумите смешни сте.
Хахах, не е толку тешко. Едноставно периоди кога си преокупиран со друго. Периоди на стрес или некакви проблеми. Смалено либидо. Немање партнер ниту френд за бенефити такозван. Веројатно мастурбираат лугето ако не па...
Море ако нема со кој има да издржиме јахах Инаку јас имам проблем околу издрзувањето без секс две недели можам и после станувам нервозна и се ме иритира
Ако немам партнер, не ќе да имам лимит. Не уживам во секс со било кој. Ако имам и сум покрај него, после 5-6 дена сум џавкало и не се трпам.
Не дека е нешто како вода или храна или се умира без него туку кога човек е долго време сексуално активен и после тоа следи пауза се случува мислите да се хаос, постојано мислиш на тоа и треба време да се среди. Навика едноставно или завист ајде да речам. Долгогодишен пушач ако снема цигара се тресе цел, не дека неможе да живее без нив. Исто и ова, мислите ти се насочени само на тоа и нема нормално функционирање. Барем кај мене е така, немора да значи дека е кај сите така.
Сексот е задоволување на нагон кај луѓето и е ист како и другите нагони како што се за жед (ако си жеден ќе пиеш вода за да ги задоволиш нагоните за жед), храна (го задоволуваш овој нагон со храна)... Така и сексот е нормален дел од човечкиот животниски инстикт. Човекот покрај рациото е и животно со свои нагони и потреби.