Cel zivot. Taa rabota ne e individualna potreba nitu e nesto bitno vo zivotot. Samo sto mnogu lugje se zavisni i se robovi na svoite nagoni.
Заеби манијаци... Ама баш "нормални" коментари како овие на темава се причина зашо најчесто ќутам на вакви теми.
Neznam navistina dali sum rob na moite nagoni mozebi i da Nemozam da izdrzam bez seks skoro sekojden duri i 2pati naden mm se cudi nekogas duri Ako nekolku dena e na pat zaradi negovata rab jas masturbiram dodeka da svrsam A toa kako pogore sto pisuvate mozam i celzivot za zal jas ne
Издржувам и подолго време, зависи колку време останува дечко ми во странство најчесто 2-3 месеци, а кога почна короната и 4 месеци..
И јас можам да издржам колку сакам. Немам некоја голема потреба за секс, повеќе ми е убава таа блискост со партнерот и заљубеност при секс отколку самиот секс. Ако не сум заљубена и во врска, немам секс и не ми пречи тоа без разлика колку и да трае.
Машко сум, ама скоро година. Немам потреба и не ми треба нешто реда-ради. Ваљда сум созреал несакајќи.
можеби за повеќето чудно ќе звучи, но сум имала период кога 3ипол години сум била без секс. Во тој период не сум имала дечко, а и не сум сакала ,,да се испразнам,, со некој за нок две три.
Имавме пауза од месец дена последен пат и искрено не е сеедно. Може и цел живот без секс, ама ако немал човек никогаш, ако имал и после пробува да прекине не е лесно.
Сексот воопшто нее потребен индивидуално човекот да преживее,може да се живее без секс цел живот сосем нормално.На некои е тоа личен избор а некои едноставно никогаш нема да најдат партнер за тоа.Можам долго без секс но несакам и тоа е мој избор.
Covek koga si imma maka ke izdrzi i podolgo od sto treba....a inaku normalnoo 2 nedeli i pocnuva da te faka strv
Ponekogas koga ke mi udri seksot u glava ne mozam ni eden den da izdrzam a ima periodi koga ne ni mislam na seks